Ο Λεωνίδας Ν. Περεπής κατέστη πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας, Καλαμάτας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ημέρα χαράς και ξεχωριστή από κάθε άποψη, ήταν η σημερινή μέρα για τον Λεωνίδα Ν. Περεπή, με καταγωγή από τα Καλύβια, ο οποίος κατέστη και επίσημα πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας στην Καλαμάτα.

Ένα σημαντικό γεγονός τόσο για τον ίδιο προσωπικά, όσο και για την οικογένειά του που στάθηκε πάντα δίπλα του, αφού πλέον οι κόποι τεσσάρων χρόνων δικαιώθηκαν και τώρα ανοίγουν οι ¨πόρτες¨ της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο Λεωνίδας Ν. Περεπής μας είπε συγκεκριμένα: «Στην Καλαμάτα έμεινα 4 χρόνια, όπου παρακολούθησα μαθήματα στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων με κατεύθυνση την Φυτική Παραγωγή. Τον Φεβρουάριο ολοκλήρωσα την πτυχιακή μου εργασία και ήρθα ξανά Καλαμάτα για να την παρουσιάσω στην αρμόδια επιτροπή και αφορούσε την σύγκριση συστημάτων άρδευσης στην καλλιέργεια του αραβοσίτου. Για το μέλλον αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ¨ανοικτά¨ και σκέφτομαι, αφού εκπληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, να ασχοληθώ πιο ενεργά με το αντικείμενο της σχολής μου.

Επίσης ασχολούμαι και με την μουσική, ενώ συνεχίζω να κάνω κάποιες εμφανίσεις στο Αγρίνιο, ατομικά ή σε συνεργασία ντουέτο με άλλον μουσικό».

Στην τελετή ορκωμοσίας για τους αποφοίτους του Τμήματος Γεωπονίας Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο αμφιθέατρο στον Αντικάλαμο, παρουσία φίλων και συγγενών, παρόντες ήταν επίσης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Αθανάσιος Κατσής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας & Τροφίμων, Δημήτριος Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος του τμήματος, Βασίλειος Δημόπουλος.

Ο Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας, αφού συνεχάρη όλους τους αποφοίτους για τη συνεχή προσπάθεια που επέδειξαν σε όλη τη διαδρομή τους μέχρι την απόδοση του τίτλου σπουδών τους, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αφορούν μια γενιά στην οποία έχουν εναποτεθεί όλες οι ελπίδες, μιας και είναι αυτή που κρατά στα χέρια της όλα τα εργαλεία για τη βελτίωση των συνθηκών σε όλα τα επίπεδα.

Πολλά συγχαρητήρια στον Λεωνίδα Ν. Περεπή, στον οποίο ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα!