Άγνωστοι έκλεψαν την μεταλλική πόρτα του Γυμνασίου Καλυβίων

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Θρασύτατη κλοπή από άγνωστους δράστες, της μεγάλης κεντρικής σιδερένιας εξώπορτας του Γυμνασίου Καλυβίων, σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ επίσης από την άλλη πλαϊνή είσοδο ανατολικά της περίφραξης, έχουν αφαιρεθεί τα κάγκελα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Αλλοδαπός έσπασε τζαμαρίες με τσαπί…

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στα Καλύβια, ύστερα από επεισόδιο και λογομαχία μεταξύ δυο ατόμων, ενώ στη συνέχεια ένας αλλοδαπός που συμμετείχε στο συμβάν, κρατώντας τσαπί, έσπασε τζαμαρίες σε παρακείμενα κτίρια και καταστήματα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Σφοδρό τροχαίο στο δρόμο Αγρινίου-Καλυβίων (φωτο)

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε το πρωί, λίγο μετά το Δοκίμι, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ στο ένα όχημα επέβαιναν δυο άτομα από τον Πλάτανο Καλυβίων και στο άλλο όχημα μια δημοτική υπάλληλος.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Κλοπή μπαταρίας τρακτέρ…

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Άλλη μια κλοπή μπαταρίας γεωργικού ελκυστήρα που ήταν σε αποθήκη συγχωριανού μας, διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία για το περιστατικό.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Διάρρηξη σε ακατοίκητη οικία

Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Διάρρηξη από άγνωστους δράστες σημειώθηκε χθες τις νυχτερινές ώρες σε ακατοίκητο σπίτι στα Καλύβια και διαπιστώθηκε σήμερα από γείτονες της περιοχής.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE