Εκδηλώσεις-Πολιτιστικά

Ο αποκριάτικος χορός των Φροντιστηρίων ¨First Choice English¨

TPL_IN

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Ένα κεφάτο και χαρούμενο αποκριάτικο πάρτυ πραγματοποίησαν στα Καλύβια, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Φροντιστηρίων Αγγλικής Γλώσσας ¨First Choice English¨.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο μουσικός Ανδρέας Κατερινόπουλος, στο "Κελάρι Athenaum"

TPL_IN

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο συμπατριώτης μας μουσικός, Ανδρέας Κατερινόπουλος, επιστρέφει μετά από καιρό στην Αθήνα, στην φιλόξενη σκηνή του «Κελάρι Athenaum», για μια μοναδική μουσική παράσταση.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Αστροφωτογράφιση στο Λιγοβίτσι και την αρχαία Στράτο…

TPL_IN

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Εξαίσιες και εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νυχτερινό ουρανό του Λιγοβιτσίου, της αρχαίας Στράτου και της λίμνης Οζερός έχει αποθανατίσει τους τελευταίους μήνες με τον φωτογραφικό του φακό αλλά και το τηλεσκόπιο, ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Μπακολίτσας, ¨φανατικός¨ φίλος της της αστροφωτογράφισης!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα συλλόγων των Καλυβίων (φωτο)

TPL_IN

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (02/03/19), η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από συλλόγους των Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων συμμετείχε στις εκδηλώσεις στο Αιτωλικό

TPL_IN

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Με επισημότητα και την συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 193ης Επετείου της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, στις οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» και το εφηβικό χορευτικό τμήμα Καλυβίων (ΚΕΔΑ).

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE