«Επέτειος Πολυτεχνείου - 49 χρόνια μετά…», από το Γυμνάσιο Καλυβίων

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση αφιερωμένη στην 49η Επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβριο του 1973 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γυμνάσιο Καλυβίων Αγρινίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η εκδήλωση για την ¨28η Οκτωβρίου 1940¨ στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καλυβίων Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το πρωί η γιορτή της Σημαίας και η εορταστική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ενημέρωση από τον Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου, στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Δράση ενημέρωσης πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10 στο Γυμνάσιο Καλυβίων, από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας & Διάσωσης - Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου, την οποία παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τοποθετήθηκε νέα  μεταλλική πόρτα στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καλυβίων, τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί νέα μεταλλική εξώπορτα, στη θέση της παλιάς που εκλάπη από άγνωστους δράστες, μετά από άμεση πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων και προσφορά από την Εταιρεία Αλουμινοκατασκευών «Δούκας Α.Β.Ε.Ε.».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Κανονικά ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Καλυβίων, μετά από περίπου δυο μήνες, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, με αποστάσεις ανάμεσα στα θρανία, αντισηπτικά και καθαριότητες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE