Η «Γκόλφω» στο Μικρό Θέατρο Αγρινίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το κλασικό θεατρικό έργο «Γκόλφω» ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου στο Αγρίνιο, στις αρχές Μαρτίου, για περιορισμένες παραστάσεις, ενώ συμμετέχουν και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί με καλυβιώτικη καταγωγή, Φώτης Καραγιάννης, Τάκης Λιάγκας και Φωτεινή Χαλκιοπούλου.

Παραστάσεις στις 1,2,3,4,5,6 Μαρτίου 2019, ώρα 21:15 μ.μ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καλυβιώτικες συμμετοχές στο Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Με τις καταπληκτικές ερμηνείες της Στέλλας Φύσσας και της Γεωργίας Παντολέϊνας, από την Θεατρική ομάδα "παιΖΟΥΜΕ" της ΚΕΔΑ, συνεχίστηκε σήμερα το Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων Ερασιτεχνών, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ειρήνη Φαναριώτη, ηθοποιός: ¨Το μέλλον της ανήκει…¨

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Στην συμπατριώτισσά μας, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, ταλαντούχα ηθοποιό και σκηνοθέτρια, Ειρήνη Φαναριώτη, κάνουν αφιέρωμα τόσο το περιοδικό Esquire Greece, στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, όσο και η ηλεκτρονική σελίδα, Athensvoice.gr!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Θεατρικοί Μονόλογοι από την Ομάδα "παιΖΟΥΜΕ"

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στα πλαίσια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019, το Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων Ερασιτεχνών, στο οποίο συμμετέχει η Θεατρική ομάδα "παιΖΟΥΜΕ" της ΚΕΔΑ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η ομάδα ακορντεόν μάγεψε το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μια μαγική βραδιά…!

Ποιος είπε ότι αυτός ο λαός παραιτήθηκε; Ποιος είπε ότι «δεν γίνεται τίποτα»; Ποιος είπε ότι «κανείς δεν κάνει τίποτα»; Ποιος λέει ότι «όλα τέλειωσαν»; Η ομάδα Ακορντεόν της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου μάγεψε το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/9/18) στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE