Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Καλυβίων, αφού με ¨αγγλικό¨ σκορ  5-2, κέρδισε την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Με δημόσια ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟ Καλυβίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την χορηγία αθλητικού υλικού από τον συγχωριανό μας και Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμο Ευ. Μπελεβώνη, ο οποίος προσέφερε 10 ποδοσφαιρικές μπάλες, σετ προετοιμασίας (σορτς –μπλούζες) και σακίδια πλάτης για τους παίκτες της ομάδας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς ο ΠΑΟ Καλυβίων, στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αράκυνθο Ματαράγκας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Αιτ/νίας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Γαβαλούς, η ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων αγωνίσθηκε με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-1, όμως να επισημάνουμε ότι οι Καλυβιώτες για σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιζαν με 10 παίκτες, ενώ εξέφρασαν παράλληλα πολλά παράπονα για την διαιτησία.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο Καλυβίων με τον τοπικό ΠΑΟ να κερδίζει με 3-2 τον Ηρακλή Αστακού, σε μια αναμέτρηση που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE