Η Βασιλεία Ψιλογιαννοπούλου ¨άξια¨ πτυχιούχος, του Παιδαγωγικού του ΕΚΠΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ιδιαιτέρως σημαντική και ξεχωριστή ήταν για την συμπατριώτισσά μας Βασιλεία Ψιλογιαννοπούλου -Ταγκάλου η σημερινή Τελετή Ορκωμοσίας και η παραλαβή του πτυχίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ημερίδα από το Κέντρο Διημέρευσης "Ηλιαχτίδα"

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, η οποία τιμάται πάντα στις 3 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Διημέρευσης "Ηλιαχτίδα" σας προσκαλεί στις 30 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην Ημερίδα που διοργανώνει στο Αγρίνιο, με επίτιμο ομιλητή τον  κ. Ευστράτιο Παπάνη, Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκδήλωση για την έμφυλη βία - κοινωνικές πρακτικές, στο Μεσολόγγι

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι, στο Κτίριο «Χρυσόγελου» μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα: «Ο πολιτισμός και η δημοκρατία σε υποχώρηση: έμφυλη βία, κοινωνικές πρακτικές, γυναικοκτονίες», με κεντρική ομιλήτρια την ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μαρία Γκασούκα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Επιτυχημένο το Συνέδριο Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, στα Καλάβρυτα

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, με θέμα: «Κλιματική Ουδετερότητα- Από την φιλοδοξία στην υλοποίηση - Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή ευθύνης» στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2022 στα Καλάβρυτα. Ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος, Μίμης Σκορδόπουλος, εκπροσώπησαν τον Δήμο Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καλύβια: Ποδηλατικός τουρισμός για ζευγάρι Ολλανδών

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα ζευγάρι ποδηλατών από την Ολλανδία είχαμε σήμερα στην περιοχή του οικισμού Αγίου Γεωργίου Καλυβίων, οι οποίοι αν και ¨αιφνιδιάστηκαν¨ αρχικά στον χαιρετισμό μας, εν τούτοις σταμάτησαν για λίγο την πορεία τους και μας μίλησαν αρκετά ευχάριστα και φιλικά!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE