Κοινωνία

Πετώντας τον χαρταετό στο γήπεδο...

TPL_IN

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Αν και δεν υπήρξε σήμερα κάποια εκδήλωση στα Καλύβια για τα κούλουμα, εντούτοις κάποιοι συγχωριανοί μας δεν το έβαλαν κάτω και τήρησαν το έθιμο πετάγματος του χαρταετού σε αγρούς αλλά και στο... γήπεδο του χωριού μας!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Μας επισκέφθηκαν οι ¨μπούλες¨…

TPL_IN

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Μπούλες ένα παλιό αποκριάτικο έθιμο αναβιώνει κάθε χρόνο από τα παιδιά του χωριού, που πηγαίνουν μεταμφιεσμένα σε σπίτια και καταστήματα, με σκοπό οι ¨ανυποψίαστοι¨ νοικοκυραίοι, να ανακαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες...

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πελαργοί που έγιναν… "μόνιμοι" κάτοικοι

TPL_IN

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αν και δεν είναι σύνηθες, τα τελευταία χρόνια κάποιο λευκοί πελαργοί δεν μεταναστεύουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα στις ζεστές χώρες, αλλά προτιμούν να παραμένουν εδώ, στην ευρύτερη περιοχή των Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το ΓΕΕΘΑ βράβευσε τον Αστυνομικό, Γεράσιμο Κορδάτο

TPL_IN

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, έγινε η τελετή βράβευσης των αθλητών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και πέτυχαν μέσα στο 2018 εξαιρετικές αγωνιστικές επιτυχίες, ανάμεσά τους και ο συμπατριώτης μας αστυνομικός, με Καλυβιώτικη καταγωγή, Γεράσιμος Κορδάτος.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Σκουπίδια σε κοινή θέα…

TPL_IN

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Άσχημη εικόνα δημιουργεί η εναπόθεση απορριμμάτων και μπάζων στην άκρη του δρόμου που οδηγεί προς το κτίριο του ΟΤΕ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κατοικημένη περιοχή και σε κοινή θέα...

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE