Στέλλα Περεπή: Μια Καλυβιώτισσα που διαπρέπει στα οικονομικά!

Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η Στέλλα Περεπή με καταγωγή από τα Καλύβια, σε τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έλαβε τον δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο της στα οικονομικά και μάλιστα με άριστα, κάνοντας περήφανη την οικογένειά της και τους φίλους της!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καθαριότητες στην πλατεία από τον Σύλλογο Γυναικών

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα καθαριότητες στην πλατεία και έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πετώντας τον χαρταετό στο γήπεδο...

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Αν και δεν υπήρξε σήμερα κάποια εκδήλωση στα Καλύβια για τα κούλουμα, εντούτοις κάποιοι συγχωριανοί μας δεν το έβαλαν κάτω και τήρησαν το έθιμο πετάγματος του χαρταετού σε αγρούς αλλά και στο... γήπεδο του χωριού μας!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Μας επισκέφθηκαν οι ¨μπούλες¨…

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Μπούλες ένα παλιό αποκριάτικο έθιμο αναβιώνει κάθε χρόνο από τα παιδιά του χωριού, που πηγαίνουν μεταμφιεσμένα σε σπίτια και καταστήματα, με σκοπό οι ¨ανυποψίαστοι¨ νοικοκυραίοι, να ανακαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες...

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το ΓΕΕΘΑ βράβευσε τον Αστυνομικό, Γεράσιμο Κορδάτο

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, έγινε η τελετή βράβευσης των αθλητών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και πέτυχαν μέσα στο 2018 εξαιρετικές αγωνιστικές επιτυχίες, ανάμεσά τους και ο συμπατριώτης μας αστυνομικός, με Καλυβιώτικη καταγωγή, Γεράσιμος Κορδάτος.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE