Εκδρομή στα Μετέωρα για τα Φροντιστήρια First Choice English

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Εκδρομή στα Μετέωρα και στην πόλη των Τρικάλων, πραγματοποίησαν την Κυριακή (24/03/19) τα Φροντιστήρια ¨First Choice English¨ στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολλοί γονείς.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Γιορτάστηκε στα Καλύβια η επέτειος της «25ης Μαρτίου 1821»

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στα Καλύβια, με την δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση που ακολούθησε.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εγχειρίδιο πρόληψης για μικρούς μαθητές από το Κέντρο Πρόληψης “Οδυσσέας”

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Εγχειρίδιο πρόληψης για μαθητές νηπιαγωγείου & δημοτικού σχολείου δημιούργησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας “Οδυσσέας”, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Συνάντηση του Μητροπολίτου με υπευθύνους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Μεσολόγγι, συνάντηση με τους επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τον αριστούχο Κωνσταντίνο Σωτ. Μπαμπαλή, βράβευσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών σχολικού έτους 2016 – 2017, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Κωνσταντίνος Σωτ. Μπαμπαλής, από τον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE