Διάφορα

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

TPL_IN

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, στις οποίες προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11 στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κτηνοτροφικές μονάδες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πυρκαγιά σε παλιά αποθήκη

TPL_IN

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Φωτιά από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, σημειώθηκε σήμερα στις 5 το απόγευμα και προκάλεσε ζημιές σε μια παλιά εγκαταλειμμένη αποθήκη και σε καλαμιώνα, 200 μέτρα νότια των Καλυβίων, δίπλα στο δρόμο που οδηγεί προς Αγγελόκαστρο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Φυσικό Αέριο: Αυτά τα σημεία προτείνει το ΤΕΕ για υποδομές LNG στο Αγρίνιο

TPL_IN

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου αναμένεται να προκηρύξει άμεσα διαγωνισμούς για την κατασκευή υποδομών που θα δώσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Οι πάσσαλοι που… ¨στράβωσαν¨

TPL_IN

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Για την ημιτελή περίφραξη ανατολικά της εκκλησίας και για τους πασσάλους που ξαφνικά ¨στράβωσαν¨ μας πληροφόρησαν το τελευταίο διάστημα κάτοικοι του χωριού μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Όλα είναι δρόμος…

TPL_IN

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η διαδρομή από Καλύβια προς τον οικισμό του Πλατάνου και μέχρι το Αγρίνιο, είναι σύντομη με την οδήγηση αυτοκινήτου ή μια ευθεία με το ποδήλατο για τους λάτρεις των δυο τροχών, τώρα όμως το χειμώνα αλλάζει, γίνεται διαφορετική και ο κάμπος αποκτά πιο σκούρα και μουντά χρώματα!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE