Ενημέρωση από την Ιατρό, Ευ. Δρακοπούλου, για τον καρκίνο του μαστού

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Εκδήλωση με ομιλήτρια την Ιατρό Παθολόγο, Ευφροσύνη Δρακοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/10, με θέμα: «Οκτώβρης - Μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Καλυβίων Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καλύβια: Ομιλία της Ιατρού, Ευφροσύνης Δρακοπούλου, για τον καρκίνο του μαστού

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Στα πλαίσια της ομιλίας της Ιατρού- Παθολόγου, Ευφροσύνης Δρακοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί στα Καλύβια Αγρινίου αύριο Κυριακή 23/10, με θέμα: «Οκτώβρης - Μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού», θα διενεργηθεί επιτόπου δωρεάν συνταγογράφηση Ψηφιακής Μαστογραφίας, σε γυναίκες της περιοχής, ηλικίας 45-75 ετών, οι οποίες θα παραβρεθούν στην εκδήλωση και επιθυμούν να προγραμματίσουν τον έλεγχό τους.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών – Καθαρισμοί στο Μνημείο

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Εκτεταμένες εργασίες ψεκασμών για τα κουνούπια πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε διάφορα σημεία του χωριού μας από ειδικό συνεργείο που συνεργάζεται με την Περιφέρεια, ενώ από το Τμήμα Πρασίνου του δήμου έγινε καθαρισμός από αγριόχορτα στο Μνημείο Εκτελεσθέντων πατριωτών.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Νέα γιατρός αναλαμβάνει στο Αγροτικό Ιατρείο Καλυβίων

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Αλλαγή σκυτάλης θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στο Αγροτικό Ιατρείο Καλυβίων, αφού από τις 13 Μαΐου θα αναλάβει τα καθήκοντά της ως ιατρός η κυρία Αντωνία Μαρινοπούλου, την οποία υποδέχτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Δημήτρης Αναστασίου, στο Κοινοτικό Κατάστημα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Νοσοκομείο Αγρινίου: Ενημέρωση των πολιτών

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων  λόγω του κορωνοϊού  COVID-19 που εξήγγειλε η Ελληνική Κυβέρνηση, και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σε ότι αφορά τα Δημόσια Νοσοκομεία, από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE