Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ο συγχωριανός μας Ηλίας Κ. Σαμαράς είναι από τους λιγοστούς παραγωγούς  στην περιοχή των Καλυβίων, ο οποίος αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις χρηματοδοτήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ως νέος αγρότης, ασχολείται με την καλλιέργεια κηπευτικών σε θερμοκήπια.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Το σχήμα RACE-ENVECO θα είναι Τεχνικοί Σύμβουλοι στο έργο οδικής σύνδεσης Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών, στον διαγωνισμό για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου που θα ωριμάσει περισσότερο το έργο, το ανωτέρω σχήμα επικράτησε.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Στην πίστα αγώνων ταχύτητας Agrinio raceway ξεκινά από σήμερα 31 Μαρτίου έως 1 και 2 Απριλίου, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, ο 1ος αγώνας του 2023 για το Πανελλήνιο πρωταθλήματα Dragster μοτοσυκλετών από τον ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ με την βοήθεια του δήμου Αγρινίου.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του παιδικού βιβλίου, το Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου πραγματοποίησε εκδήλωση με προσκεκλημένη την διακεκριμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Σταυρούλα Κάτσου Καντάνη. Την συγγραφέα υποδέχτηκαν θερμά οι δάσκαλοι και οι μαθητές στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας «Λαμπρινή Πασχέντη».

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Σε έναν χώρο με συμβολική σημασία για την πόλη του Μεσολογγίου, στο ιστορικό παλαιό Δημαρχείο, νυν Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, όπου φυλάσσεται η «Εικόνα» της Εξόδου, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στις 9.30 μ.μ. ο 5ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι και τα χρόνια της Επανάστασης.