Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλέον των 70 ποδηλατών, διεξήχθη σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Βrevet - Ποδηλατικός Γύρος της Αιτωλοακαρνανίας, με αφετηρία το Αγρίνιο, ενώ στα Καλύβια ήταν εγκατεστημένο το τελευταίο Σημείο Ελέγχου (check in) για όλους τους ποδηλάτες, με την Κοινότητα Καλυβίων και τον Σύλλογο Γυναικών ¨Δήμητρα» να συνδράμουν ενεργά στην υποστήριξη του αγώνα.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Η συγκομιδή του καλαμποκιού για την φετινή καλλιεργητική περίοδο, συνεχίζεται στον κάμπο των Καλυβίων και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η παραγωγή είναι σχετικά καλή, με την τιμή παράδοσης να κυμαίνεται στα 0.25 λεπτά/κιλό για τους παραγωγούς.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αποφασισμένος να νικήσει τη φαυλότητα για μια δίκαιη και ανεξάρτητη Περιφέρεια, δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» στο Αγρίνιο. 

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Σπ. Καραθάνος θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», του υποψ. Δημάρχου, Κωνσταντίνου Πιστιόλα.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Π.Ε. Αιτωλ/νίας «Απόστολος Λουκάς» σας καλεί στις εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 63, στο Αγρίνιο.