Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ωρα 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: «Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν». Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εβδομαδιαίες Εφημερίδες ΜΑΧΗΤΗΣ και ΠΑΛΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, συνδιοργανωτές επίσης είναι ο τ. Πράκτορας Εφημερίδων κ. Βλάσης Αλμπάνης και Τεχνική Υποστήριξη παρέχει ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Μιλτιάδης Γρηγορόπουλος.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο, το Βιβλιοπωλείο Λέσχη του βιβλίου – Αλεξάνδρας Μοσχονάς και οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια παρουσιάζουν το βιβλίο του Μενέλαου Χαραλαμπίδη: «Οι δωσίλογοι – Πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής» την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Αγρίνιο.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Συνολικό ποσό ύψους 54.526.610,42 ευρώ θα διατεθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της άμβλυνσης του φαινομένου περιθωριοποίησης ευάλωτων ομάδων.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Τις εκδηλώσεις Μνήμης για τα 200 Χρόνια από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα, που διοργανώνει η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις 19 Απριλίου 2024, θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη η οποία θα εγκαινιάσει τις Επετειακές Εκθέσεις, καθώς και ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Matthew Lodge.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Στο στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου στις 5, 6 και 7 Απριλίου η αγωνιστική πίστα Agrinio Raceway άνοιξε τις "πύλες" της για να υποδεχτεί τον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster auto-moto, ο οποίος μέτρησε και στο Κύπελο Agrinio Raceway 2024.