Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδό του συνεχίζεται η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ενώ και φέτος προπονητής θα είναι ο Ανδρέας Κονδύλης που με την ποιοτική δουλειά του έχει "κερδίσει" την εμπιστοσύνη διοίκησης και παικτών.

Η έναρξη της προετοιμασίας ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη (2/9) ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και ¨οικογενειακό¨ διπλό. Να επισημάνουμε ότι, ο τεχνικός υπεύθυνος  προπονεί κυρίως νεαρούς παίκτες που δουλεύουν με όρεξη στην αρχή της προετοιμασίας, ενώ σιγά σιγά αναμένεται και η επιστροφή παικτών που θα συνθέσουν τον βασικό ¨κορμό¨ της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Πάντως ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης είναι αισιόδοξος και σίγουρα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ώστε η ομάδα να μπορέσει να φθάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο, όταν καλώς εχόντων των πραγμάτων, ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στα μέσα Οκτωβρίου.

Τέλος, σε πολύ καλό ποιοτικό επίπεδο βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου Καλυβίων, με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει "χαλί" αφού τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και η Κοινότητα Καλυβίων, όλο το καλοκαίρι έκαναν τις απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες, λιπάνσεις και ποτίσματα, ώστε το γκαζόν να ¨αντέξει¨ τους συνεχείς καύσωνες και να παραμείνει μέχρι τώρα σε καλή κατάσταση.