Προσφορά σχολικών ειδών από τον Δημ. Ν. Κοντογιώργο

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του ο συγχωριανός μας Δημήτρης Ν. Κοντογιώργος, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα, παρέδωσε σήμερα σχολικά είδη στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, προκειμένου να διατεθούν σε μικρούς μαθητές που θα τα χρειαστούν εν όψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς!

Τετράδια, σχολικές τσάντες, μολύβια και στυλό, κασετίνες κ.α. που θα δοθούν σε παιδιά του χωριού μας. Πρόκειται για μια πράξη ευαισθησίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, από τον συμπατριώτη μας, η οποία καλό είναι να βρει και άλλους άξιους μιμητές.

Ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου αναφέρει σχετικά:

«Μια ξαφνική επίσκεψη σήμερα, από τον φίλο και συγχωριανό μας, Δημήτρη Κοντογιώργο με γέμισε χαρά, καθώς δείχνοντας την αγάπη του για τον τόπο του, προσέφερε πολλά σχολικά είδη για τους μαθητές των χωριών μας που τα έχουν ανάγκη. Τον ευχαριστώ πολύ προσωπικά και εκ μέρους όλων αυτών που θα βοηθηθούν από την πράξη του αυτή!»

Απαντώντας ο Δημήτρης Ν. Κοντογιώργος, γράφει επίσης:

«Η χαρά είναι πραγματικά δική μου και της οικογένειάς μου και όλα επιλέχτηκαν με πολύ αγάπη από όλους μας! Ακόμα και το παραμικρό είδος είναι σημαντικότατο και απολύτως απαραίτητο για το κάθε σχολείο. Οπότε η οποιαδήποτε προσφορά, σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτη από τους μικρούς μας φίλους! Καλή σχολική χρονιά!»