Στα Καλύβια οι ποδηλάτες του 4ου Βrevet Μεσολογγίου

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία και περισσότερες από 60 συμμετοχές ποδηλατών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου, το 4ο Βrevet Ι.Π. Μεσολογγίου "Βασίλης Ράπτης". Μάλιστα οι συμμετέχοντες αθλητές πέρασαν από τον σταθμό Ελέγχου & τροφοδοσίας, που ήταν στα Καλύβια Αγρινίου.

Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Ι.Π. Μεσολογγίου και ιδιαιτέρως τα μέλη του συλλόγου, Σωτήρης Φαράντος, Θοδωρής Καραβασίλης, Μιχάλης Ραπτόπουλος και Γιώργος Χρας, με μεγάλη προσπάθεια διοργάνωσαν το Βrevet Μεσολογγίου σε μια θαυμάσια ποδηλατική διαδρομή 200 χλμ. που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Ράπτη, ο οποίος πριν λίγους μήνες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, στο Μεσολόγγι.

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όπου πήραν μέρος πολλοί ποδηλάτες από την Αιτωλοακαρνανία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ η διαδρομή περιελάμβανε ως ενδιάμεσους προορισμούς τον οικισμό Πλατάνου, τα Καλύβια, τον οικισμό Αγίου Γεωργίου και την γέφυρα ΔΕΗ στον Αχελώο!

Στα Καλύβια (110ο χλμ.) έγινε το δεύτερο check in (έλεγχος) των αθλητών, ενώ η Κοινότητα Καλυβίων και ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων, εκτός από την θερμή υποδοχή, είχαν προετοιμάσει μπουφέ με γλυκίσματα, ξηρά τροφή και αναψυκτικά για τους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν πολύ για την φιλοξενία καθώς και τον Πρόεδρο Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, για την υποστήριξη του αγώνα. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν επίσης, το KALYVIA.GR

Τέλος να αναφέρουμε ότι, η εκκίνηση και τερματισμός έγιναν στο Μεσολόγγι, ενώ με βάση τον σχεδιασμό της διαδρομής του μπρεβέ, πέρασαν από τα στενά της Κλεισούρας, την Μακρυνεία, το Θέρμο, το Αγρίνιο, τον Αστακό και το Αιτωλικό.

Δείτε στιγμιότυπα από το το 4ο Βrevet Ι.Π. Μεσολογγίου:

ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ BREVET 2023

ΘΕΡΜΟ - Παρατριχώνια διαδρομή

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ