Το Εφηβικό Χορευτικό Καλυβίων, σε εκδήλωση στο "Ελληνίς"

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης παρουσίασε απόψε το Εφηβικό Χορευτικό τμήμα Καλυβίων κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, στην εμφάνιση που πραγματοποίησε στο θερινό Κινηματοθέατρο "Ελληνίς", στο Αγρίνιο.

Ήταν μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου και συμμετείχαν επίσης τα Χορευτικά Τμήματα, της ΚΕΔΑ Α'  χρονιάς, του 21ου  Δημοτικού, του 3ου  Δημοτικού, του 16ου Δημοτικού, του 10ου Δημοτικού, του 7ου Δημοτικού, του 20ου Δημοτικού, του 12ου Δημοτικού και του 1ου Δημοτικού Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου, τα οποία παρουσίασαν χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα!.

Κορίτσια και αγόρια του Εφηβικού Χορευτικού τμήματος Καλυβίων, με χοροδιδάσκαλο την Γεωργία Πούτα, πήραν μέρος σε μια πολύ όμορφη χορευτική βραδιά, που αποτέλεσε και την τελετή λήξης των μαθημάτων της φετινής χρονιάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πέμπτη 1/6

Ώρα έναρξης: 7:30 μ.μ.

Χορευτικά Τμήματα: ΚΕΔΑ εφηβικό τμήμα, 21ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό, 16ο  Δημοτικό, 7ο  Δημοτικό, 2ο Δημοτικό Αγίου Κωνσταντίνου, 3ο Γυμνάσιο Στράτου, Χορευτικό Τμήμα Ποταμούλας, Γυναικεία Τμήματα 7ου και 8ου Δημοτικού, Χορευτικό Τμήμα Στράτου. 

Παρασκευή 2/6

Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.

Χορευτικά Τμήματα: ΚΕΔΑ Μοντέρνος χορός, Κέντρο Διημέρευσης «Ηλιαχτίδα» ΚΑΠΗ Αγρινίου, 11ο Δημοτικό, 17ο Δημοτικό, 8ο Δημοτικό, 2ο  Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, Δημοτικό Σχολείο Αγγελοκάστρου, Χορευτικό Τμήμα Παντάνασσας, Χορευτικό Τμήμα Τριαντέϊκων.

Τετάρτη 7/6

Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.

Παράσταση “Το χοροστάσι μιας (κι) άλλης εποχής” από τα Χορευτικά Τμήματα Ενηλίκων ΚΕΔΑ