Η Χριστίνα Σταρακά στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης “Αγρίνιο Μπορείς” με την επικεφαλής Χριστίνα Σταρακά και τους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Θεοδωρόπουλο, Μάκη Μπελεβώνη και Πάνο Καψάλη.

Η Χριστίνα Σταρακά και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους σύγχρονους χώρους του οργανισμού διαπιστώνοντας από κοντά το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελείται για την αποκατάσταση και στήριξη των παιδιών.

Στη συνάντηση με την Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος, Λαμπρινή Κολοβού και την Αντιπρόεδρο, Όλγα Διαμαντοπούλου, επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, αλλά και των δομών που τις υποστηρίζουν, ειδικά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την μοριοδότηση των παιδιών με αναπηρία για τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς επίσης και το ζήτημα των ανασφάλιστων παιδιών.

Ένα ακόμη θέμα που τέθηκε στη συνάντηση έχει να κάνει με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την καλύτερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του οργανισμού καθώς επίσης και για την πρόταση που επί σειράς ετών καταθέτει η παράταξη “Αγρίνιο Μπορείς” αλλά δεν εισακούεται και αφορά την καθιέρωση ειδικού συντελεστή για μείωση των δημοτικών τελών για ακίνητα που χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως η ΕΛΕΠΑΠ.

Η Χριστίνα Σταρακά αφού ευχήθηκε Καλή Χρoνιά με υγεία και δύναμη, συνεχάρη την Πρόεδρο του παραρτήματος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και το προσωπικό, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν:

«Θα είμαι δίπλα σας σε αυτόν αγώνα ανθρωπιάς και προσφοράς που δίνετε καθημερινά κι εγώ προσωπικά και η παράταξή μας. Το σπουδαίο έργο που επιτελείται εδώ στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση και πέρα από την έμπρακτη στήριξη όλων μας, απαιτείται και η απρόσκοπτη στήριξη της Πολιτείας ώστε να επιλύονται άμεσα τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν», ανέφερε η κα Σταρακά, κατά την συζήτησή της με την Διοικούσα Επιτροπή του οργανισμού.