Στην ομάδα της Βέροιας, ο Χρήστος Μπελεβώνης

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπελεβώνης,  με την φανέλα της Βέροιας, στο φιλικό παιχνίδι με την Β’ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. όπου αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Ο Χρήστος Μπελεβώνης που ανήκε στον Παναιτωλικό μεταγράφηκε στην "Βασίλισσα του βορρά", προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή. Οι "κυανέρυθροι" που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 συμφώνησαν με το 20χρονο (γεννημένος στις 29/7/2002) ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα με τις εθνικές ομάδες των Εφήβων και των Νέων.

Μάλιστα, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά ¨βήματα¨ τα έκανε στην ακαδημία της ομάδας του Αγρινίου, περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα, ενώ στην συνέχεια έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας για 4 χρόνια συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε ως δανεικός σε Επισκοπή και ΑΕ Καραϊσκάκη.

Αγωνίζεται ως επιθετικός και αριστερό εξτρέμ και είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, του Ο.Φ.Η. και της Καλαμάτας, Μάκη Χ. Μπελεβώνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η "Βασίλισσα" συνεχίζει τις προπονήσεις, ενώ στο ¨δυνατό¨ φιλικό τεστ που έγινε με αντίπαλο την Β’ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Σουρωτής (σκορ 5-1), ο προπονητής της Βέροιας, Κώστας Ανυφαντάκης, έβαλε στο 58΄ λεπτό τον Χρήστο Μπελεβώνη για να πάρει το ¨βάπτισμα του πυρός¨.

Πληροφορίες από kerkidasport.gr