Ξεκινά στις 31 Αυγούστου η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Για την επόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 4.30 μ.μ. έχει ορισθεί η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με προπονητή για μια ακόμη χρονιά τον επιτυχημένο Ανδρέα Κονδύλη, ενώ στα μεταγραφικά θα γίνουν προσπάθειες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα, για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις με ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, με τους παίκτες οι οποίοι πέρυσι αποτέλεσαν τον βασικό ¨κορμό¨ της ομάδας, υπάρχουν όμως πληροφορίες για επιστροφή 2-3 ντόπιων και έμπειρων ποδοσφαιριστών, συν τα μεταγραφικά αποκτήματα που θα προκύψουν, προκειμένου ο Ανδρέας Κονδύλης να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος και χωρίς προβλήματα.

Ακόμη, σε πολύ καλό κατάσταση βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου Καλυβίων, με τον αγωνιστικό χώρο να μην έχει υποστεί ζημιά από τις καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες, ενώ οι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες και τα ποτίσματα, ¨βοήθησαν¨ στην διατήρηση και ανάπτυξη του γκαζόν.

ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Να επισημάνουμε ότι για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας, περιόδου 2022-2023 θα συμμετάσχουν τα κάτωθι σωματεία:

1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ

2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

3. ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

5. ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

6. ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ

7. ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

8. ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

9. ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ

10. ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ

11. ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

12. ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

13. ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

14. ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ

15. ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

16. ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

17. ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ

18. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

19. ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

20. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

- Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 19 σωματεία που είχαν αρχικά δικαίωμα συμμετοχής στη Β΄κατηγορία, 3 εξ αυτών η Πυραμίς Σαρδινίων, ο Κεραυνός Ποταμούλας και η Θύελλα Παραβόλας, δεν δήλωσαν συμμετοχή. Οι ομάδες ΑΟ Ρηγανά και Αναγέννηση Στάνου δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία και θα αγωνιστούν στην Β’. Τέλος εντάχθηκαν από τη Γ΄ Κατηγορία στη Β΄ τα σωματεία Κεραυνός Γαβαλούς και Άρωμα Βαρετάδας.