Καλύβια: Απεγκλωβίστηκαν οι 3 επιβάτες του ΙΧ που ¨έμπλεξε¨ σε καλώδια

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Αίσιο τέλος είχε για ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από ΙΧ αγροτικό, το οποίο νωρίτερα λόγω της δυνατής βροχόπτωσης και των ανέμων, είχε ακινητοποιηθεί από ηλεκτροφόρα καλώδια παρακείμενου πεσμένου στύλου της ΔΕΗ, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων, κοντά στον οικισμό Πλατάνου.

Το τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 7 μ.μ. με μικρή καθυστέρηση, εξαιτίας άλλων βλαβών που προέκυψαν από την κακοκαιρία και αφού διέκοψε την παροχή ρεύματος, μαζί με δυο πυροσβέστες έβγαλαν από το όχημα τους τρεις επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες, από το καλώδια υπέστη ζημιά στον ένα άξονα κίνησης, ενώ για τη ζημιά στον στύλο και τα ηλεκτρικά καλώδια, αναμένεται να ενημερωθεί ο εργολάβος που συνεργάζεται με τον ΔΕΔΔΗΕ, ώστε τις επόμενες ώρες ή αύριο, να αποκατασταθεί η ζημιά.

Να αναφέρουμε ότι ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ένα περιπολικό της Αστυνομίας βρέθηκαν επί τόπου και επιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή, το συμβάν.

Τέλος, είχαμε έντονη χαλαζόπτωση για περίπου 10 λεπτά, δυνατή βροχόπτωση με κεραυνούς και πτώσεις κλαδιών λόγω των δυνατών ανέμων, σε όλη την περιοχή Καλυβίων και των οικισμών, χωρίς όμως να αναφερθούν σοβαρές ζημιές.

Φωτογραφίες: Άγγελος Πολύζος