Η γιορτή λήξης της χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων μια μικρή γιορτή, με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Μαθητές και εκπαιδευτικοί διασκέδασαν και αποχαιρέτισαν τη χρονιά με χαμόγελα και μουσική!

Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν και διασκέδασαν με παιχνίδια, όπως μπαλονοδρομίες, τσουβαλοδρομίες και νεροδρομίες, γεύτηκαν παγωτά και δροσίστηκαν με αναψυκτικά, ενώ στη συνέχεια ο Dj Νίκος Μπελεβώνης ανέλαβε να ¨ανεβάσει¨ τους ρυθμούς, με τα παιδιά να χορεύουν και να γλεντούν με την όμορφη μουσική!

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Διεύθυνση του σχολείου, αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου θα δοθούν στους μαθητές του σχολείου οι Τίτλοι Προόδου, δηλ. τα Ενδεικτικά και τα Απολυτήρια.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν όλους τους γονείς, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων, κ. Δ. Αναστασίου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων, τον κ. Γ. Πανταζόπουλο που προβάλλει διαρκώς το σχολείο μας, τους κατοίκους κι όσους ήταν στο πλάι μας όλη τη χρονιά. Ευχαριστούν επίσης τον κ. Θ. Δρακόπουλο που πρόσφερε τα αναψυκτικά και τον κ. Ν. Μπελεβώνη για τη μουσική επιμέλεια.

Επίσης να αναφέρουμε ότι, μια όμορφη σελίδα έχει δημιουργηθεί στο Facebook,  υπό τον τίτλο: Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Αιτωλοακαρνανίας, όπου εκεί υπάρχουν αναρτήσεις με τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του σχολείου και νομίζουμε ότι, αξίζει ο κόπος να την επισκεφθείτε.

Ευχόμαστε σε όλους, Καλό και Χαρούμενο καλοκαίρι!!! Και βέβαια καλή επιστροφή στο σχολείο με τη νέα σχολική χρονιά!