Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Κλεοπάτρα Αθ. Ψιλογιαννοπούλου

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες Κυριακή 9 Ιουνίου, η συμπατριώτισσά μας, Κλεοπάτρα Αθ. Ψιλογιαννοπούλου και ο εκλεκτός της καρδιάς τηςΤζιανλουίτζι Σορεντίνο, παρουσία συγγενών και πολλών προσκεκλημένων, σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων!

Μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας τη νύφη συνόδευσε ο υπερήφανος και εμφανώς συγκινημένος πατέρας της, Θανάσης Τάγκαλος - Ψιλογιαννόπουλος, ενώ το μυστήριο και τους νεόνυμφους ευλόγησε ο ιερέας π. Θεοδόσιος Αθανασόπουλος.

Η Κλεοπάτρα Αθ. Ψιλογιαννοπούλου, γεννημένη στην Γαλλία, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, είναι Διατροφολόγος, ενώ ο σύντροφός της Τζιανλουίτζι – Ιωάννης, είναι από τη Νάπολι της Ιταλίας, ασχολείται με την Ρομποτική και σύντομα όπως μάθαμε, θα εγκατασταθούν στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Μετά την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου, οι νεονύμφοι και οι γονείς τους, Θανάσης και Αλεξάνδρα (Σάντρα) Ψιλογιαννοπούλου, μαζί με τους κουμπάρους, δέχτηκαν με χαρά τις ευχές και τα καλορίζικα συγγενών και φίλων, που αρκέτοι ήρθαν από Ιταλία και Γαλλία, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Αγρίνιο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους νεόνυμφους, βίον ανθόσπαρτον!