Με επιτυχία διεξήχθη η 1η Γενική Συνέλευση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, στο Αγρίνιο

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία οι εργασίες της 1ης Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας - ΕΛ.ΜΟΤ.Ο με την συμμετοχή εκπροσώπων 30 και πλέον Λεσχών από όλη την Ελλάδα.

Την Γενική Συνέλευση διοργάνωσαν η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου  και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Χθες Σάββατο 23 Μαρτίου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν οι προετοιμασίας της Γενικής Συνέλευσης. Οι εργασίες περιελάμβαναν εισηγήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε θέματα που αφορούν τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό και συζήτηση επί πολλών θεμάτων που τέθηκαν.

Σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Λεσχών, των υπό ένταξη Λεσχών και των Μοτο-ομάδων που είναι επίσημοι υποστηρικτές  της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Έγιναν οι απολογισμοί του  έτους, εισηγήσεις των εκπροσώπων των Λεσχών, συζήτηση επί των θεμάτων που τέθηκαν στις εργασίες προετοιμασίας της προηγούμενης ημέρας και ψήφιση αυτών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου που απήυθηνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μοτοσυκλετιστές από 30 λέσχες όλης της χώρας που επισκέπτονται το Αγρίνιο! Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν τις βόλτες τους στην περιοχή μας! Συγχαρητήρια στην δραστήρια Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου», ανέφερε σχετικά.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου περιελάμβανε ακόμα περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, εκδρομικό στην ευρύτερη περιοχή, επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα και γνωριμία με την τοπική γαστρονομία.