Απόφοιτος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης III, ο Δημήτρης Θ. Περεπής

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Θ. Περεπής αποφοίτησε πρόσφατα από το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Ειδίκευση Ηγεσίας και Διοίκησης Σχολικών Μονάδων» από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης III (Roma Tre), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές του.

Με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, ο Δημήτρης Θ. Περεπής ζει και εργάζεται στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά του.

Για περισσότερο από 15 χρόνια εργάστηκε στην Ελλάδα ως Μηχανικός Αεροσκαφών, με τον βαθμό του υπαξιωματικού της Ελληνικής Αεροπορίας και αποστρατεύτηκε ως Ανθυποσμηναγός το 2022.

Έχει κάνει σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και το 2020 πήρε το πτυχίο Β1.1 και Β1.3 Licence της EASA PART 66 (22 μαθημάτων στα Αγγλικά, για μηχανικός αεροσκαφών και ελικοπτέρων) από τις σχολές Ωμέγα διαρκείας ενός έτους.

Σήμερα εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία Deutsche Aircraft όπου ως Μηχανικός πραγματοποιεί συντηρήσεις αεροσκαφών και ως δεύτερη δουλειά σαν οδηγός λεωφορείου.

Με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, διάρκειας 18 μηνών, που παρακολούθησε στο πεδίο των Επιστημών της Αγωγής (Scienze dell 'Educazione Online) από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης 3, ο Δημήτρης Θ. Περεπής, κατάφερε να αποκτήσει επιπλέον γνωσιακά εφόδια που θα του είναι χρήσιμα στη συνέχια της ζωής του!

Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και εις ανώτερα και πάντα επιτυχίες!