Υποψήφιος Σύμβουλος Καλυβίων με το Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», ο Μάκης Δ. Μπελεβώνης

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γεράσιμος (Μάκης) Δημ. Μπελεβώνης, επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης στα Καλύβια, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων, με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου, Κωνσταντίνου Πιστιόλα.

Ο Μάκης Δημ. Μπελεβώνης σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας του πρώην ΤΕΙ Πάτρας, γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά, εργάστηκε στην Αθήνα ως πωλητής σε δυο πολυεθνικές εταιρείες, θήτευσε ως Πρόεδρος στο αθλητικό σύλλογο ΠΑΟ Καλυβίων που επί των ημερών του πέτυχε την άνοδο στην Α΄τοπική κατηγορία μετά από 17 χρόνια, ήταν ιδρυτικό μέλος και χορηγός της Θεατρικής Ομάδας Καλυβίων «ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ», ενώ εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει να λειτουργεί την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στα Καλύβια.

Για την επιλογή του να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά, ο Μάκης Δημ. Μπελεβώνης αναφέρει τα εξής: «Με την υποψηφιότητα μου σε αυτές τις εκλογές θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους συγχωριανούς μου, θέλω να τους πω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ να πάει το χωριό μας πολλά "βήματα" μπροστά!

Μαζί με τους συνυποψήφιούς μου, στον συνδυασμό "Αγρίνιο πάμε ψηλά" και κάτω απ'την υπερκομματική "ομπρέλα" του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου, Κώστα Πιστιόλα, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, ΧΩΡΙΣ κομματικές παρωπίδες και αντιπαλότητες.

Και βέβαια, με κοινή συνισταμένη την αγάπη για τον τόπο μας, για το χωριό μας, για τα Καλύβια μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμπορεύονται σε αυτή μας την προσπάθεια, πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους.

Με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε όλους, ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας!

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους!»