Η λαχειοφόρος του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων

Σάββατο 20 Μαΐου 2021

Λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες από το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα της προγραμματισμένης μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην αρχαία Νικόπολη την Πρέβεζα και την Άρτα.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού βοήθησαν αγοράζοντας λαχνούς με τους οποίους καλύφθηκε όλο το ποσό της μετάβασης με το λεωφορείο, η εκτύπωση των λαχνών, καθώς και τα μεγάλα δώρα που κληρώθηκαν σε τρεις τυχερούς.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου Καλυβίων, αναφέρει τα εξής:

«Μαθητές κι εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια όλων στην λαχειοφόρο του σχολείου μας για την ολοήμερη εκδρομή μας!

Οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε για την προσπάθεια των μαθητών μας στην πώληση των λαχνών! Μπράβο, παιδιά μας!

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Τα 3 μεγάλα δώρα κέρδισαν οι λαχνοί 285, 371, 584.

Επιπλέον δώρα, αλλά και χρήματα, μας χορήγησαν διάφοροι επαγγελματίες του Αγρινίου με τη βοήθεια της κας Αστερίας Κοκώνη. Οι τυχεροί όλοι ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις: Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννη, Coco Cafe, Happy Gift , Βιβλιοπωλείοo Μαργαρίτη, Βιβλιοπωλείο Ιωάννου, Βιβλιοπωλείο Χατζή Ειρήνη, Καρανίκα Ευθύμιο, Βιγκλά Κων/να, Μουσακιάν Γεωργία, Δίπορτο cafe, Φουλ του Μεζέ, 2 Brothers Cafe, Λουκούμι Cafe.

Επίσης, το Magda's store έδωσε δώρο κουμπαρά, σε όλους τους μαθητές μας. Ουσιαστικά οι κάτοικοι όλοι μας βοηθησαν στο μεγαλύτερο μέρος του ποσού για την εκδρομή».