"Το σώμα υμνεί τον έρωτα"-  Ενδιαφέρουσα έκθεση στη "Διέξοδο"

Τετάρτη 17  Μαΐου 2021

Με την προσέλευση πολλών φίλων της Τέχνης, συνεχίζεται στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος", η σημαντική εικαστική Έκθεση "Το σώμα υμνεί τον έρωτα", που εγκαινιάστηκε το Σάββατο 13 Μαΐου, στο Μεσολόγγι.

Τριάντα έργα τέχνης, που  φέρουν τη "σφραγίδα" των διασημότερων ζωγράφων του 20ου αιώνα και ανήκουν στη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και του Ιδρύματος "Η άλλη Αρκαδία".  Ζωγραφικά έργα σύγχρονης ελληνικής παραστατικής τέχνης που έχουν σαν κεντρικό τους θέμα την ανθρώπινη μορφή.

Πρόκειται για έναν ύμνο στη γυναικεία πρωτίστως  έκφραση που αποτυπώνεται  στον καμβά, μια ξεχωριστή έκθεση με τριάντα  δημιουργίες γυμνών και ενδεδυμένων μορφών.

Μορφών θλιμμένων, ήρεμων, στοχαζόμενων και ευτυχισμένων που μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι ερωτικής ομορφιάς που εγείρει μέσα μας αρχέγονα συναισθήματα και σκέψεις για την ουσία της ανθρώπινης φύσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου και θα λειτουργεί από Πέμπτη έως και Κυριακή, από τις 8 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και κάθε Παρασκευή, Σάββατο,  Κυριακή και τις πρωινές ώρες από τις 11 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.