Ευχές της οικογένειας Κωνσταντίνου Π. Κακαζιώτη, από τη Ν. Καρολίνα (ΗΠΑ)

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Τις ευχές της για τη νέα χρονιά μας στέλνει η οικογένεια του συμπατριώτη μας Κωσταντίνου Π. Κακαζιώτη, από τη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ η επιχείρησή τους My Big Fat Greek Trailer που δραστηριοποιείται στο street food  διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τα εκλεκτά εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας!

Από το Μάουντ Πλίζαντ και την πόλη Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, περιοχές όπου οι δυο κινητές καντίνες My Big Fat Greek Trailer προσφέρουν γαστρονομικές συνταγές και εξαίσιες γεύσεις στους Αμερικανούς πελάτες τους, η οικογένεια Κακαζιώτη, γράφει με μεγάλη χαρά τα εξής:

«Ελπίζουμε να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και ετοιμάζεστε για ένα καταπληκτικό 2023! Θέλαμε με αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για την πιστή υποστήριξή σας από το άνοιγμα το 2019! Χωρίς εσάς τους πελάτες μας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να εξυπηρετήσουμε τον καλύτερο γυροσκόπιο στις πολιτείες!

Το 2022 ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή χρονιά για εμάς. Μπορέσαμε όχι μόνο να μοιραστούμε το πάθος μας για το αυθεντικό ελληνικό φαγητό δρόμου (street food ) με τους πελάτες μας, αλλά και να συνδεθούμε μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο μέσω της κοινής μας αγάπης για το καλό φαγητό και τον πολιτισμό. Ωστόσο, αυτό για το οποίο είμαστε πιο ευγνώμονες είναι η ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτές οι στιγμές είναι αναντικατάστατες και είμαστε τόσο ευγνώμονες στους πελάτες μας που μας στήριξαν και μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε και να συνδεόμαστε με όλους εσάς τα επόμενα χρόνια.

Σας ευχαριστώ! (Sas efcharistó)... Η τοπική σας ελληνική οικογένεια: Κώστας, Μαμά, Πάνος, Ντέιβιντ, Αλεξία, Έμαρι και Τζακ».

Επίσης ο συγχωριανός μας Κωσταντίνος Π. Κακαζιώτης εύχεται προς όλους τους Καλυβιώτες, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουν, με υγεία πάνω απ’ όλα!