Αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, στο Αγρίνιο

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Το τριήμερο 14-15 και 16 Οκτωβρίου 2022 στην πίστα αγώνων «Agrinio Raceway», στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ–ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 5ο αγώνα Dragster για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, καθώς και αγώνα του κυπέλλου ΑΣΗ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όλοι οι αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν ανανεώσει τα φετινά τους αθλητικά δελτία.

Οδηγίες για δηλώσεις τις δηλώσεις συμμετοχών

Για τα αυτοκίνητα

Υποχρεωτικά οι οδηγοί δηλώνουν μέσω του συστήματος της ΟΜΑΕ αλλά και στην ιστοσελίδα, όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι το αργότερο έως τις 08/10/2022. Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Όλοι οι αθλητές του αγώνα και οι ομάδες τους είναι υποχρεωμένοι να ενημερωθούν και να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, από την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, έως και την έξοδό τους από αυτήν.

Προκειμένου να ενισχύσει τις συμμετοχές των κατηγοριών INDEX 13-14-15 και 16 μειώνει το παράβολο συμμετοχής στις κατηγορίες αυτές στα 105€ όταν πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή και δωρεάν όταν πρόκειται για την δεύτερη συμμετοχή για όλο το τριήμερο του αγώνα. Προϋπόθεση για την δωρεάν δεύτερη συμμετοχή είναι το αυτοκίνητο να μην γράφει χρόνους μικρότερους από 13’’ στα περάσματα της πρώτης του συμμετοχής.

Για την μοτοσυκλέτα

Υποχρεωτικά οι οδηγοί δηλώνουν μέσω του συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ αλλά και στην ιστοσελίδα, όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα:

https://www.proactionracing.com/dra.../agrinio-drag-is-back/