Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζεται κανονικά και με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδό του, η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με προπονητή και φέτος τον Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος με την ποιοτική δουλειά του έχει "κερδίσει" την εμπιστοσύνη διοίκησης και παικτών.

Η έναρξη της προετοιμασίας ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο αντοχής, ασκήσεις τακτικής και ¨οικογενειακό¨ διπλό. Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζονται δυο φιλικοί αγώνες, αρχικά με τον Κεραυνό Γαβαλούς (εκτός) και με τον Α.Ο. Σκουτεράς πιθανά εντός έδρας.

Σε δηλώσεις του για την προετοιμασία και το νέο πρωτάθλημα ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε τα εξής: Υπάρχει ο βασικός ¨κορμός¨ των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζουν στην ομάδα, επιγραμματικά να αναφέρω τους Στρατόπουλο, Ζαχαράτο, Σαμαρά, Κονδύλη, Καρασάββα, Πατσαούρα, Λαθύρη, Αλεξόπουλο κ.α. ακόμη θα βοηθήσει με την σημαντική αγωνιστική του παρουσία, ο Πάνος Καρύμπας, επίσης επέστρεψε ο μέσος Νίκος Μυγδάκης, ενώ κάποιοι νεαροί παίκτες από την εφηβική ομάδα θα κληθούν συν τω χρόνω, να πάρουν το ¨βάπτισμα του πυρός¨ με την αντρική ομάδα.

Περιμένουμε τις επόμενες μέρες να μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζιώγας από τον Αστέρα Αγρινίου, ο Κώστας Ζώης από τον Κεραυνό Ποταμούλας και ο Αλέξανδρος Σταμάτης από τον Αστέρα Καμαρούλας, από τους οποίους περιμένω να μας βοηθήσουν αρκετά φέτος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, για το οποίο αναμένει ότι, θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν ομάδες που ενισχύονται με παίκτες που προέρχονται από την Α΄ Κατηγορία, ομάδες που για διάφορους λόγους δεν δήλωσαν την παραπάνω κατηγορία και θα είναι αντίπαλοί μας και γενικά πιστεύω ότι το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα προσελκύσει για πολλούς λόγους, κυρίως αγωνιστικούς, το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, τα πράγματα νομίζω ότι θα πάνε καλά, μας λέει ο Ανδρέας Κονδύλης και συνεχίζει: Θα δούμε σε ποιον όμιλο θα παίξουμε και με ποιες ομάδες και βέβαια να μάθουμε την κλήρωση των αγώνων, ώστε να σχεδιάσουμε ασφαλέστερα το αγωνιστικό μας πλάνο, γενικά όμως έχουμε τις δυνατότητες να σταθούμε επάξια στο πρωτάθλημα.

Πάντως ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης είναι αισιόδοξος και σίγουρα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων να μπορέσει να φθάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο όταν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στις αρχές Οκτωβρίου.