Η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη 8η  θέση στο Παγκόσμιο

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Με σπουδαίες αγωνιστικές εμφανίσεις και μια 8η θέση στην τελική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ολυμπιακού Ταεκβοντό επιστρέφει σήμερα η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη, αθλήτρια του ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας και μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Παίδων & Κορασίδων, που αγωνίστηκε το σαββατοκύριακο στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η Αναστασία ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας που πήρε μέρος με την Εθνική Ομάδα στους αγώνες, ενώ ο σύλλογός της ΑΣ Θησέας αναφέρει σχετικά: «Πολλά συγχαρητήρια στην Αναστασία μας που κατέκτησε με την εθνική μας ομάδα την 8 θέση στην κατηγορία +59 κιλά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό! Ευχαριστούμε τους προπονητές της αποστολής! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους δασκάλους μας Νίκο Κακαρέλη και Αλέξιο Κακαρέλη».

Να σημειώσουμε ότι, η Ελλάδα, με 20 αθλητές στην αποστολή της, ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της μικρότερης ηλιακής κατηγορίας τού Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό, με τέσσερα μετάλλια και συγκεκριμένα ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, αλλά και εξαιρετικές εμφανίσεις από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων, οι οποίοι και άφησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον.