Λαμπερός γάμος για την δικαστικό, Λεωνή Περεπή

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες Κυριακή 24 Ιουλίου, η συμπατριώτισσά μας δικαστικός, Λεωνή Θ. Περεπή και ο εκλεκτός της καρδιάς της, δικηγόρος Αθηνών, Μιλτιάδης Ευθυμίου, παρουσία συγγενών και πολλών προσκεκλημένων, με το γάμο να τελείται στον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου, στο Αγρίνιο!

Οι δυο νέοι ¨υπηρετούν¨ ενεργά τη νομική επιστήμη και την δικαιοσύνη και η γνωριμία τους έγινε στην Αθήνα, όπου διαμένουν μόνιμα. Μάλιστα η Λεωνή Θ. Περεπή, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών της Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησε την κατεύθυνση  Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης. Ακολούθησε εξάμηνη πρακτική στο Πρωτοδικείο Αθηνών και κατόπιν ο διορισμός της σε Πρωτοδικείο.

Μετά την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου, οι νεονύμφοι και οι γονείς τους, Θεόδωρος & Ευανθία Περεπή και Κωνσταντίνος & Αγγελικής Ευθυμίου, μαζί με τους κουμπάρους Μιχαήλ Θάνος & Νικόλαος Ευθυμίου, με χαρά δέχτηκαν τις ευχές και τα καλορίζικα συγγενών και φίλων, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας σε αίθουσα εκδηλώσεων της Νεάπολης Αγρινίου.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους νεόνυμφους, βίον ανθόσπαρτον!