Ο Κώστας Παπαγεωργούσης στηρίζει το Συσσίτιο Ευαγγελιστρίας Αγρινίου

Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2022

Και το φετινό Πάσχα το Ψητοπωλείο του Κώστα Αρ. Παπαγεωργούση στα Καλύβια, προσέφερε για μια ακόμη φορά στο κοινωνικό έργο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, όπου πρωτοστατεί ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, με το δωρεάν ψήσιμο αρνιών για το Πάσχα, μερίδες οι οποίες διανεμήθηκαν από τα συσσίτια της Ευαγγελιστρίας σε άπορους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για μια εθελοντική και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Παπαγεωργούση και της οικογένειάς του, προσφορά η οποία είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων!

Ο πρωτεργάτης και η ¨ψυχή¨ αυτού του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου που υλοποιείται στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, είναι ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, ο οποίος επί 12 και πλέον έτη, επιτελεί κοινωνικό έργο μαζί με τις εθελόντριες των κοινωνικών δομών της ενορίας. Με την προσφορά των συσσιτίων της Ευαγγελιστρίας που οργανώνονται καθημερινά με πολύ κόπο, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, βοηθά και στηρίζει πολλές άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη από την πραγματοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης.