¨Σκόνταψε¨ στη Γαβαλού, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Με ένα γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, κατάφερε ο Κεραυνός Γαβαλούς να πάρει στην έδρα του μια σημαντική νίκη με 2-1, απέναντι στον πολύ καλό ΠΑΟΚ Καλυβίων, οι παίκτες του οποίου στο τέλος του παιχνιδιού, εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τον διαιτητή Κουτρουμάνο.

Με το ¨καλημέρα¨ της αναμέτρησης, σκόραραν αρχικά οι γηπεδούχοι με τον Τσάμη, για να ¨απαντήσει¨ άμεσα ο ¨αειθαλής¨ Παναγιώτης Καρύμπας με ωραίο κτύπημα φάουλ. Λιγοστές οι φάσεις του α΄ ημιχρόνου, έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, ενώ το β΄ ημίχρονο ήταν πιο ανταγωνιστικό, με δυνατές μονομαχίες και πάθος από όλους τους παίκτες, οι οποίοι πάλεψαν για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ομάδες τους.

Ο Παναγιώτης Καρύμπας με ένα πάθος που θα το ζήλευαν αρκετοί νεώτεροι παίκτες, βοήθησε την ομάδα του με το μεστό του παιχνίδι, αλλά και τις ¨στημένες¨ φάσεις που δημιούργησαν ¨πονοκέφαλο¨ στην αντίπαλη άμυνα.

Οι Καλυβιώτες διαμαρτύρονται επίσης για το ¨σκληρό¨ παιχνίδι των αντιπάλων τους, καθώς και για τη φάση επίτευξης του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων όπου υποστηρίζουν ότι, ο σκόρερ Δ. Θεοδωρόπουλος ξεκίνησε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

Φάσεις και γκολ

5΄ ΓΚΟΛ: Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γ. Τσάμης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ.

7΄ ΓΚΟΛ: Ο Παναγιώτης Καρύμπας με αριστοτεχνικό κτύπημα φάουλ από δεξιά, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Γαλανόπουλο και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

14΄ Ωραία επιθετική ενέργεια με το Ν. Ρεπετσά, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, η οποία κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τους αμυντικούς.

15΄ Ξανά ο Ν. Ρεπετσάς, προσπάθησε δυο φορές να στείλει τη μπάλα προς την εστία, όμως αρχικά χτύπησε σε σώματα αμυντικών και τελικά κατέληξε ελάχιστα άουτ από την αριστερή κάθετη δοκό.

17΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, ο Γ. Τσάμης μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην εστία, αφού απέκρουσαν τα σώματα αμυντικών και κατόπιν η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

37΄ Σουτ δυνατό του Χρ. Ζαχαράτου, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βγήκε άουτ.

46΄ Από τη σέντρα του γηπέδου ο Π. Καρύμπας με ψηλοκρεμαστό σουτ θέλησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, μπλόκαρε τη μπάλα ο τερματοφύλακας Γαλανόπουλος.

50΄ Δυνατό σουτ από κτύπημα φάουλ του Π. Καρύμπα, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

55΄ Πολύ καλή σέντρα ακριβείας του Π. Καρύμπα, βρήκε το Ν. Ρεπετσά, ο οποίος εξαπέλυσε δυνατό σουτ για να μπλοκάρει άνετα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

56΄ Ο Π. Καρύμπας για μια ακόμη φορά με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

58΄ Από εκτέλεση φάουλ, ο Ι. Σταμούλης σούταρε δυνατά αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Π. Σαμαράς.

65΄Ο Ν. Ρεπετσάς από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ, ο επερχόμενος Δ. Αναστασίου επιχείρησε κοντινό σουτ το οποίο απομάκρυναν έγκαιρα οι αμυντικοί.

67΄ Ωραία ενέργεια από δεξιά της επίθεσης για τους γηπεδούχους με τον Δ. Θεοδωρόπουλο, το πολύ καλό σουτ απέκρουσε ο Π. Σαμαράς.

75΄ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ι. Τσάμη, η μπάλα βγήκε άουτ.

83΄ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή από τον Π. Καρύμπα, η μπάλα κτύπησε στην κάθετη δεξιά δοκό και απομάκρυναν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

87΄ ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση των γηπεδούχων, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, με τον Δ. Θεοδωρόπουλο, ο οποίος αν και ¨πιέστηκε¨ από αμυντικό κατάφερε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Σαμαρά και να στείλει τη μπάλα στην άδεια εστία, κάνοντας το 2-1.

91΄ Εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή με τον Π. Καρύμπα, ο τερματοφύλακας Γαλανόπουλος μπλόκαρε σταθερά.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Κουτρουμάνος, Λύσσαρης και Καραπιπέρης.

Κεραυνός Γαβαλούς (προπονητής Βασίλης Λώλος)

Π. Γαλανόπουλος, Ν. Λύγκας, Χρ. Μέρδης, Ι. Σταμούλης, Ν. Κούτσης, Χρ. Θεοδωρόπουλος, Χ. Γκιόζι, Θ. Σιαλευρής, Κ. Κερασίδης (72΄Ν. Γκούμας), Ι. Τσάμης (72΄ Α. Κωνσταντόπουλος), Δ. Θεοδωρόπουλος.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χρ. Πατσαούρας, Κ. Αλεξόπουλος (90΄ Λ. Μιχόπουλος), Ι. Τίττης, Αθ. Μπελεβώνης (59΄ Δ. Ι. Αναστασίου), Γ. Αναστασίου, Χρ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Π. Καρύμπας, Δ. Ν. Αναστασίου, Χ. Κονδύλης.

 

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων