Διακρίσεις στο πρωτάθλημα Kick Boxing για δυο ¨δικά¨ μας παιδιά!

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Σημαντικές διακρίσεις για δυο ¨δικά¨ μας παιδιά, την Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη και τον Βαλεντίνο Τσακανίκα του Α.Σ. Θησέας Αγρινίου, επετεύχθησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Χαλκίδα.

Μάλιστα η νεαρή αθλήτρια Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε, κλήθηκε ταυτόχρονα και στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων για να συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Βαλεντίνος Τσακανίκας, που έλκει την καταγωγή του από τον Πλάτανο Καλυβίων, μαθητής της δευτέρας Γυμνασίου, στους αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” στην Χαλκίδα, με τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Νεανίδων, Ανδρών και Γυναικών. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει αγώνες, low kick, k1 rules, full contact, light contact, kick light, point fighting.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα και το Αγρίνιο εκπροσωπείται από τον Α.Σ. Θησέας Αγρινίου, με υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Νίκο Κακαρέλη, ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του για την προσπάθεια που έκαναν και τις επιδόσεις που επέτυχαν!!!

 

Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη

 

 

Βαλεντίνος Τσακανίκας