Η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, συμμετείχε στη δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε και φέτος στη γνωστή και καθιερωμένη δράση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» και η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16/10 κοντά στους εθελοντές της δράσης στο Αγρίνιο.

Η κα Σαλμά συνεχάρη τους εθελοντές και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και ιδιαίτερα νέους, που με μεγάλη ευχαρίστηση έλαβαν μέρος στην πρωτοβουλία, σύμφωνα με την οποία, ένα μέλος της παρέας αναλαμβάνει τη δέσμευση να παραμείνει νηφάλιος για να οδηγήσει τα υπόλοιπα μέλη με ασφάλεια στην οικία τους.

«Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί. Αυτό είναι το μήνυμα της πρωτοβουλίας, στην οποία με χαρά βλέπουμε να συμμετέχουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν κατανοήσει την αξία της υπεύθυνης οδήγησης» ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Σαλμά, προσθέτοντας: «Όταν βγαίνουμε έξω για να διασκεδάσουμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάποιοι μας περιμένουν πάντα να γυρίσουμε πίσω. Ας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας από άδικες ανθρωποθυσίες. Αν πιούμε, δεν πρέπει να οδηγήσουμε. Και αν πρέπει να οδηγήσουμε, δεν πρέπει να πιούμε. Είναι απλό. Είναι όμως και ζήτημα… ζωής!»

Νύχτα χωρίς ατυχήματα, διασκέδαση και χωρίς αλκοόλ για τον οδηγό της παρέας…