Με συνθήκες καύσωνα ξεκινά ο Αύγουστος, στα Καλύβια

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Παραμένουν και σήμερα οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα συνεχισθούν οι ισχυροί καύσωνες, ενώ στα Καλύβια, Τρίτη και Τετάρτη, το θερμόμετρο θα φθάσει και θα ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου!

Για σήμερα Κυριακή 1/8/2021 προβλέπεται:

Αίθριος και πολύ ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα) με έντονο το αίσθημα δυσφορίας.

Στα Καλύβια οι μέγιστη τιμή θα φθάσει στις 3 το μεσημέρι τους 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 1-2 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-08-2021

Αίθριος και πολύ ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα. Στα Καλύβια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 βαθμούς, με την μέγιστη τιμή να φθάνει στις 3 το μεσημέρι τους 45 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα) εντείνοντας το αίσθημα δυσφορίας.

ΤΡΙΤΗ 03-08-2021

Αίθριος και πολύ ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα. Στα Καλύβια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 βαθμούς, με την μέγιστη τιμή να φθάνει στις 3 το μεσημέρι τους 45 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3- 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα)

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-08-2021

Γενικά αίθριος και πολύ ζεστός καιρός. Στα Καλύβια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 βαθμούς, με την μέγιστη τιμή να φθάνει στις 3 το μεσημέρι τους 45 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα)

ΠΕΜΠΤΗ 05-08-2021

Γενικά αίθριος και πολύ ζεστός καιρός. Στα Καλύβια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 βαθμούς, με την μέγιστη τιμή να φθάνει στις 3 το μεσημέρι τους 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα (επίπεδα καύσωνα)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-08-2021

Γενικά αίθριος και πολύ ζεστός καιρός. Στα Καλύβια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 βαθμούς, με την μέγιστη τιμή να φθάνει στις 3 το μεσημέρι τους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση αλλά θα παραμείνει ιδιαίτερα υψηλή σε όλη τη χώρα.