Γνωρίστε την Αιτωλοακαρνανία, από δυο νέους ιστοχώρους που την προβάλλουν!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 

Δυο ενδιαφέρουσες τοπικές ιστοσελίδες, με ηλεκτρονικές διευθύνσεις WestMyLove.gr και AitoloakarnaniaEvents.gr, αποτελούν την ενδιαφέρουσα διαδικτυακή προσπάθεια που έχει υλοποιήσει τελευταία ο συμπατριώτη μας Κωνσταντίνος Σαμψών, με στόχο την προβολή της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και την ενημέρωση των επισκεπτών για τα πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στον τόπο μας.

Αρχικά η ιστοσελίδα WestMyLove.gr αποτελεί έναν πολύτιμο τουριστικό οδηγό για όσους θέλουν να μάθουν πληροφορίες και αναφορές για την Αιτωλοακαρνανία, τη φύση και το περιβάλλον, την ιστορία της και τον πολιτισμό της, με κείμενα και άρθρα τα οποία παρέχουν πλήθος πληροφοριών και φωτογραφιών του νομού μας.

Επίσης, η ιστοσελίδα AitoloakarnaniaEvents.gr ως εργαλείο πληροφόρησης και γνώσης για τον καθένα παρέχει ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που γίνονται καθημερινά, σε κάθε γωνιά του νομού μας.

Αυτοί οι δυο σημαντικοί ιστοχώροι έχουν σαν στόχο να συγκεντρώσουν, να ταξινομήσουν και να προβάλλουν ότι καλύτερο γίνεται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και αποτελούν σίγουρα από τις πρώτες επιλογές για τον αναγνώστη ή τον περιηγητή στον ιντερνέτ.

 

Ο εμπνευστής αυτής της προσπάθειας Κωνσταντίνος Σαμψών σημειώνει χαρακτηριστικά:

Θα κοιτάμε στο παρών αλλά θα ταξιδεύουμε και στο παρελθόν για να βρούμε εκείνες τις ειδήσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την συνεισφορά στον συνάνθρωπο, την συνεισφορά στον τόπο μας, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στην ανάπτυξη του αθλητισμού και να γνωρίσουμε πρόσωπα και ομάδες που συνέβαλαν και συμβάλουν με τα έργα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας, θα "σκανάρουμε" καθημερινά πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της περιοχής  μας και όχι μόνο και θα καταγράφουμε αυτά τα οποία έχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που ήδη ασχολούνται με τον τομέα της πληροφόρησης ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να αρθρογραφεί στις ιστοσελίδες μας αρκεί να μας το ζητήσει, ή απλά να στείλει τα κείμενά του στο E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Απαραίτητα το κείμενο να συνοδεύεται και από την σχετική φωτογραφία για το άρθρο. Με χαρά θα ακούσουμε και την άποψή σας αλλά και τις προτάσεις σας. Το βασικό δόγμα μας είναι η φράση "Ο διάλογος βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι".

Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκαν οι δυο ιστοχώροι είναι:

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ, βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, τον κάνουμε καλύτερο!

Πιστεύουμε ότι: «Ο καλύτερος τρόπος για να πολεμήσεις το κακό, είναι να προβάλεις το καλό!»

Αυτά με τις συστάσεις, η συνέχεια επί του πληκτρολογίου ...

Κωνσταντίνος Σαμψών, υπεύθυνος διαχείρισης των ιστοσελίδων

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

https://westmylove.gr/

https://aitoloakarnaniaevents.gr/index.php#