Καινούργια τραγούδια για τους φίλους από την Φανή Δρακοπούλου

Τρίτη 4 Ιουλίου 2020

Νέο δίσκο ετοιμάζει η συμπατριώτισσά μας Φανή Δρακοπούλου με ολοκαίνουργια τραγούδια αφιερωμένα στους φίλους και σε αγαπημένα πρόσωπα, δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Η αγαπημένη μας Φανή γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Οι φίλοι μας.

Στις μεγάλες και μικρότερες διαδρομές της ζωής μας, είναι εκείνοι οι άνθρωποι που συναντάμε και μοιραζόμαστε όσα μας ζωγραφίζουν χαμόγελα, αλλά και όσα μας βαραίνουν για λίγο τις πλάτες. Τα όμορφα και τα γκρίζα.

Τα ταβάνια μας, οι θάλασσές μας, τα λιμάνια που μας ξεκουράζουν, ή κάποια αστέρια που αν και λάμπουν από μακριά, είναι πάντα εκεί για μας.

Και ίσως τελικά εκείνοι, είμαστε εμείς κατά κάποιον τρόπο... Άλλωστε, οι ίδιοι εμείς τους διαλέξαμε και τους ονομάσαμε φίλους μας. Κανείς άλλος.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί αυτό το φθινόπωρο, θα γίνει πραγματικότητα κάτι για το οποίο ανυπομονούσα πολύ καιρό. Ένας δίσκος γεμάτος από φίλους, νέα πρόσωπα και φρέσκα τραγούδια. Από τους φίλους μου για μένα και από μένα για τους φίλους μου. Ένας δίσκος που δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο εγώ, στην καλύτερη και πιο γεμάτη εκδοχή του εαυτού μου. Ακριβώς 15 χρόνια από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, σε ένα τώρα πιο κατάλληλο και ιδανικό από ποτέ.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη... Δε βλέπω την ώρα να τον μοιραστώ μαζί σας. Κάθε μέρα, κάθε τραγούδι, κάθε ιδέα, αποτελεί και ένα ξεχωριστό κομμάτι του εαυτού μου. Όπως και κάθε φίλος.

Δεσμοί και νότες, στίχοι και συναισθήματα, μέσα σε μια παράξενη εποχή για όλους μας.

Για αυτό όμως δεν υπάρχουμε;

Για να ονειρευόμαστε.

Να δημιουργούμε.

Να κάνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου καλύτερη.

Εγώ νιώθω καλύτερη και δυνατότερη από ποτέ. Χάρη σε σας, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, και στα τραγούδια μου.

Πολλές φορές οι καλλιτέχνες αναγκαζόμαστε να τηρήσουμε χρονοδιαγράμματα, προθεσμίες και προγράμματα ώστε να μείνουμε κοντά στους ανθρώπους που μας ακολουθούν και μας αγαπούν μέσα από τη μουσική μας. Αυτό που έρχεται, έχει την προσοχή που αφιερώνω πάντοτε σε ότι επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας, με μια σημαντική διαφορά. Δεν έχει ημερομηνίες, δεν έχει άγχος και περιορισμένους χρόνους. Έχει μόνο αγάπη, καθαρή δημιουργία και εμένα πιο ελεύθερη από ποτέ, σε ρόλους που δε φαντάστηκα ποτέ ως τώρα.

Μείνετε μαζί μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που θα κάνουμε τραγουδώντας.

Φίλοι μου, μου λείψατε...

Φανή Δρακοπούλου