Κατάθεση συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Αγρινίου

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο Αγρινίου οι καταθέσεις των ψηφοδελτίων από τους επικεφαλής των συνδυασμών που κατέρχονται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για τον Δήμο Αγρινίου. Δείτε αναλυτικά:

Ο συνδυασμός ¨Αγρίνιο Μπορείς¨

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής, στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.

Αμέσως μετά την κατάθεση του Συνδυασμού η Χριστίνα Σταρακά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους που εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας και συστρατεύτηκαν μαζί μας προκειμένου να αλλάξουμε σελίδα στον δήμο Αγρινίου.

Ο Συνδυασμός μας συνδυάζει την παρουσία έμπειρων στελεχών και πολλών νέων ανθρώπων που συμμετέχουν για πρώτη φορά στις εκλογές, έχοντας όρεξη για δουλειά και φρέσκιες ιδέες.

Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου και την επόμενη των εκλογών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου μας. Στόχος μας να τον καταστήσουμε δήμο πρωτοπόρο και καινοτόμο, με σεβασμό στον πολίτη».

 

 

Ο συνδυασμός ¨Αγρίνιο Νέα Αρχή  –Τόπος να ζεις¨

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  «Αγρίνιο Νέα Αρχή  –Τόπος να ζεις  Γιώργος Παπαναστασίου» κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Αγρινίου ο  Γιώργος Παπαναστασίου. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει συνολικά 70 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 140 υποψήφιους συμβούλους κοινοτήτων.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου οι υποψήφιοι καταρτίζουν ένα  νικηφόρο συνδυασμό που εγγυάται συνέχεια και προοπτική. Οι υποψήφιοι έχουν διακριθεί στους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στίβους και επέλεξαν να δουλέψουν όλοι μαζί για ένα ακόμα καλύτερο Αγρίνιο. Για να διασφαλίσουν ότι ο Δήμος θα γίνει ακόμα περισσότερο λειτουργικός και  αποτελεσματικός,ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες που κάθε δημότης αξίζει και δικαιούται. Ότι το Αγρίνιο θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο. Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους που μοιράζονται μαζί του την ίδια διάθεση για προσφορά, τα ίδια οράματα και τους ίδιους στόχους για τον Δήμο Αγρινίου. 

 

 

 

Ο συνδυασμός ¨Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία¨

Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ¨Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία¨ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταύρο Καμμένο.

«Συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια την κοινή μας προσπάθεια, για το κοινό καλό.Ποτέ Δεν εξαργυρώσαμε τίποτε για το ατομικό μας συμφέρον. Ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε εμείς. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Μάθαμε να μαχόμαστε, να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ Καλό αγώνα φίλες και φίλοι. Με ΟΛΟΥΣ εσάς εδώ, είμαι βέβαιος για τη ΝΙΚΗ

Ο Δήμος μας μας χρειάζεται. Εμείς, όπως πάντα πρέπει να ανταποκριθούμε».

 

 

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Αγρινίου κατέθεσε το Σάββατο 4 Μάη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αγρινίου το ψηφοδέλτιό της, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τιμολέων Παπανικολάου.

Ο Τίμος Παπανικολάου σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει επισημάνει τον πολιτικό χαρακτήρα αυτών των εκλογών και πως συνδέονται μεταξύ τους δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Επίσης ανέφερε ότι τα προβλήματα έχουν αιτία την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μια πολιτική που εξειδικεύουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και των διάφορων παρατάξεών τους.

Τόνισε ότι η διαφορά θα προκύψει με την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού και όχι με την επιστροφή σε λογικές του μικρότερου κακού, ψάχνοντας τις διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, των άλλων αστικών κομμάτων και των υποψηφίων τους σε περιφέρειες και δήμους.

 

 

Ο συνδυασμός ¨Ανυπότακτο Αγρίνιο¨

Κατατέθηκε σήμερα το πρωί ο συνδυασμός των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ¨Ανυπότακτο Αγρίνιο¨ με υπoψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Μερμίγκη, ο οποίος αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου τον συνδυασμό μας μαζί με Ηλέκτρα Καλαϊντζοπούλου και τον Λευτέρη Τηλιγάδα. Χωρίς την δική τους συμβολή μιας και δεν διαθέταμε δικηγόρους θα ήταν αδύνατον να αντιμετωπίσουμε το γραφειοκρατικό τέρας.

Η δημοκρατία τους είναι σίγουρο ότι δεν έχει αδιέξοδα απλά έχει μόνο έξοδα. Μόνο τα παράβολα μας στοίχισαν 2600 ευρώ ενώ έπονται τα έξοδα για τα ψηφοδέλτια. Ας σκεφτούν λοιπόν οι συμπολίτες μας τι ποσά καταβάλουν οι άλλοι υποψήφιοι συνδυασμοί με τα λουσάτα γραφεία τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις τους την συνεχή προβολή από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης και ας βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα. Ίσως και αυτό θα έπρεπε να είναι ένα κριτήριο ψήφου».

 

 

Ο συνδυασμός «Συμμαχία Πολιτών»

Ο Συνδυασμός της «Συμμαχίας Πολιτών» ανά εκλογική περιφέρεια και με υπoψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμητσόπουλο κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Tο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Πολιτών» αποτελείται από ανθρώπους με ήθος και διάθεση προσφοράς, χωρίς κομματικούς ή άλλους κηδεμόνες, που αντιπροσωπεύουν όλη την κοινωνία.

 

Ο συνδυασμός «Ο Τόπος μας Αξίζει»

Την Παρασκευή 3 Μαΐου κατατέθηκε τελικά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αξίζει», του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Νίκου Καζαντζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καζαντζή:

«Από τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε η προσπάθεια δημιουργίας δημοτικής παράταξης, ικανής και αξιόμαχης, για να συμμετάσχει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η οποία αποτυπώθηκε στο ψηφοδέλτιο, το οποίο μέσα από διάφορες διεργασίες, συζητήσεις, διαφωνίες και συγκλίσεις, διαμορφώθηκε τελικά και κατατέθηκε στις 3-5-2019, ημέρα Παρασκευή.

Ήταν το πρώτο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, παρ’ όλο που αμφισβητήθηκε η τελική ευόδωσή του από κύκλους που το φοβούνται τόσο πολύ.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν σε αυτό και αυτοί που θα εκλεγούν από κάθε συνδυασμό να φανούν χρήσιμοι και αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας.

Νίκος Καζαντζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου»