ΠΑΟΚ Καλυβίων και ΑΟ Σκουτεράς έστειλαν αντιπολεμικό μήνυμα

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αντιπολεμικό μήνυμα έστειλαν πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ Καλυβίων ΑΟ Σκουτεράς για τη Γ΄τοπική κατηγορία ΕΠΣ Αιτ/νίας, οι παίκτες των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές, ύστερα από πρωτοβουλία της διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι αρχηγοί, Χρήστος Ζαχαράτος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, μαζί με τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Προβίδα, Καραπιπέρη και Κακατσίδη, υποβάσταζαν μεγάλο πανό που ανέγραφε «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – STOP THE WAR» με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας και με το λογότυπο της τοπικής ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων αναφέρει για τη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας: «Ο αθλητισμός ΕΝΩΝΕΙ – Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά – Αποκλεισμός ομάδων από διεθνείς διοργανώσεις σήμερα και στην Γιουγκοσλαβία όλα καλά - Να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην Ουκρανία».

Όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων με τους διαιτητές φωτογραφήθηκαν αναμειγμένοι θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσουν μέσω του αθλητισμού μήνυμα συμφιλίωσης και ειρήνης.