Μια όμορφη γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια

Η εκδήλωση λόγω καιρικών συνθηκών, διοργανώθηκε στο κτίριο του Γυμνασίου Καλυβίων, ενώ η γιορτινή βραδιά ήταν αφιερωμένη σε όλους αυτούς που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της έχουν στηρίξει την Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα υπέροχα παιδιά που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν σε αυτό!

Στην αρχή της εκδήλωσης η υπεύθυνη της Ημερήσιας Φροντίδας κα Νεκταρία Φελέκη, ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους βοηθούν στο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. κα Ευαγγελία Μαλαμάκη, η οποία αναφέρθηκε στις πολύπλευρες δράσεις και το κοινωνικό πρόσωπο του Οργανισμού.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις παρεμβάσεις και το σημαντικό έργο που  προωθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τόνισε ότι ο δήμος Αγρινίου υποστηρίζει και στέκεται πάντα αρωγός όπου χρειάζεται.

Για τις προσπάθειες που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να δημιουργηθεί στην περιοχή  Καλυβίων Αγρινίου, η Ημερήσια Φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρθηκε η κα Μαργαρίτα Σερπάνου, ενώ χαιρετισμό απεύθηναν επίσης, η Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κα Ανθούλα Μακρή και ο κ. Αθανάσιος Σβόλης, Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου.

Εξαιρετική ήταν στη συνέχεια, η Παιδική Χορωδία από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπό την καθοδήγηση της κας Κ. Παπαθανασίου με τα παιδιά να παρουσιάζουν όμορφες μελωδίες γνωστών ελληνικών τραγουδιών!

Ακολούθως το μουσικό σχήμα του Παύλου Μπερμπερίδη, με τους Νίκο Ίβρο, Γιώργο Κουτσούκη, Κλεοπάτρα Στούμπου και Κωνσταντίνα Παπαθανασίου, πρόσφεραν στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια!

Χρηματική επιταγή προς ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέδωσαν στην υπεύθυνη της Ημερήσιας Φροντίδας κα Νεκταρία Φελέκη, ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου κ. Αθανάσιος Σβόλης  και ο Γραμματέας του συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: Από το Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος και η κα Εύη Μαλαμάκη, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, κα Μαρία Παπαγεωργίου και κ. Ευθύμιος Γρίβας, ο αιδεσιμότατος π. Θεοδόσης Αθανασόπουλος, η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κα Αντωνία Πάνου, ο Πύραρχος & Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτ/νίας, κ. Χριστόφορος Μπόκας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής  Α.Δ. Ακαρνανίας, κ. Βασίλης Σαράτσης, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χρήστος Κολοβός, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κα Χαρά Χριστοδούλου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, κ. Παύλος Τσέπας, ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου κ. Αθανάσιος Σβόλης, ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ Καλυβίων, κ. Κώστας Ζαπαντιώτης, η υπεύθυνη για τις δομές Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Δήμητρα Λαμπροπούλου, η Κοινωνική Λειτουργός από την Ημερήσια Φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Βροχίτσας Ηλείας, κα Κατερίνα Λιακοπούλου, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών, ΕΛΕΠΑΠ, ΕΠΣΥΠΕΑ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ και ΟΚΑΝΑ, εκπρόσωποι του Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, αρκετοί χορηγοί, εθελοντές και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι, σε εκπροσώπους φορέων, σε επιχειρήσεις της περιοχής μας, καθώς και σε εθελοντές που με την έμπρακτη δραστηριότητά τους έχουν συμβάλει πολύπλευρα στην λειτουργία της Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν με τον κλόουν, πήραν παγωτά και γλυκίσματα, ενώ πολλοί ήταν οι ντόπιοι χορηγοί οι οποίοι προσέφεραν στους καλεσμένους πολλά εδέσματα, αναψυκτικά και γλυκίσματα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικούς και χορευτικούς ρυθμούς ενώ εντυπωσιακά ήταν τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που φώτισαν το νυχτερινό ουρανό!