Υποψήφιοι του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αξίζει» επισκέφθηκε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αξίζει» με υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου, τον Νίκο Καζαντζή, γνώρισαν από κοντά τις υποδομές που φιλοξενούν μικρά παιδιά και εξήραν το κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο που υπηρετούν με αγάπη οι εργαζόμενοι στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε κάποια από τα σχόλια που ανάρτησαν στο διαδίκτυο:

- «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ας μην λείψει ποτέ από τα προσωπάκια αυτών των παιδιών!!! Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους γι΄ αυτή την υπερπροσπάθεια…»

- «Βλέποντας αυτά τα όμορφα προσωπάκια και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» τη σημαντικότητα το να μπορείς να δίνεις....να αγαπάς...να εκτιμάς...Και να αντιλαμβάνεσαι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ έχουν ίσες ευκαιρίες....στην αγάπη και στην ΖΩΗ!!!!

- «Για να αντιληφθεί κάποιος το τι πραγματικά προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα απροστάτευτα μικρά παιδιά που είτε στερούνται γονιών, είτε οικογενειακής θαλπωρής, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί αυτό τον χώρο. Τότε και μόνο, μπορεί να αντιληφθεί την αξία του ρόλου που διακονεί».

- «Μεγάλη η προσφορά και το έργο των εργαζομένων στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Συγχαρητήρια σε όλους και όλοι μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή για να χαμογελάνε και να έχουν ποιότητα ζωής όσα παιδιά το έχουν ανάγκη».

- Ίσως θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο σαν δημότες αυτής της πόλης και να προσφέρουμε από όποια θέση είναι ο καθένας μας… Κάποια πράγματα που ίσως για εμάς να φαίνονται αυτονόητα, αλλά πιστέψτε με γι΄ αυτούς είναι πραγματική ανάγκη...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!