Επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου για ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨

Συμμετείχαν οι ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Ελπίδες Αγρινίου, Ηρακλής Αστακού, ΠΑΟΚ Καλυβίων και η ομάδα των παιδιών από το ¨Χαμόγελο του Παιδιού.

Πριν τη ¨σέντρα¨ των παιχνιδιών, η κα Αναστασία Μήτσου, Κοινωνική Λειτουργός της Ημερήσιας Φροντίδας που εδρεύει στα Καλύβια, μίλησε σε όλα τα παιδιά για τις δράσεις και την κοινωνική προσφορά που επιτελεί  ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αθλητικού τουρνουά. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη Τάγκαλο, Νίκο Φαναριώτη, Χρυσόστομο Τεγούση, τους προπονητές και γυμναστές των ακαδημιών, τους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και τους γονείς που στήριξαν οικονομικά τον οργανισμό. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα!

Ο κ. Παναγιώτης Τάγκαλος σε δήλωσή του ανέφερε ότι πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά άκουσαν και έμαθαν για την μεγάλη προσφορά προς την ελληνική κοινωνία από ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ και τόνισε ότι οι Ελπίδες Αγρινίου στηρίζουν ένθερμα τις δράσεις του οργανισμού, στην περιοχή μας.

Μάλιστα, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου ¨Ελπίδες Αγρινίου¨ πρόσφεραν προς τα παιδιά του ¨Χαμόγελου¨ που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, από μια μπάλα, σαν δώρο!

Ο κ. Νίκος Φαναριώτης, προπονητής του ΠΑΟΚ Καλυβίων, δήλωσε πως η πρωτοβουλία αυτή περνά το μήνυμα ότι ο αθλητισμός έχει και κοινωνική προέκταση, ενώ η ενίσχυση του οργανισμού ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ μέσα από τέτοιες προσπάθειες είναι σημαντική.

Σκοπός της διοργάνωσης, ήταν μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης οι μικροί αθλητές να γνωρίσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»  και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα να υπάρξει από τους φιλάθλους η έμπρακτη στήριξή τους.

Το τουρνουά αυτό έγινε στα πλαίσια της αθλητικής παιδείας και του «ευ αγωνίζεσθε», με σκοπό την διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων στους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Για το λόγο αυτό δεν υπήρχε νικήτρια ομάδα. Ο χώρος διεξαγωγής ήταν στις εγκαταστάσεις της ομάδας των Ελπίδων, στο Αγρίνιο.