Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος, βρέθηκε αυτές τις μέρες στα Καλύβια και το Αγρίνιο, για να δει από κοντά τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ 26 Ιουνίου ξεκινάει τις καλλιτεχνικές του εμφανίσεις στο ΠΡΟΒΑ Live, στα Γιάννενα!

Διαβάστε την συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Δυο όμορφα τραγούδια, πολύ αγαπημένα στο κοινό, μας παρουσιάζει η Αγρινιώτισσα τραγουδίστρια, Άννα Πανταζοπούλου με την συνοδεία πιάνου, δυο γνωστές επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Νίκου Βέρτη.

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Διάκριση σε λογοτεχνικό διαγωνισμό είχε πρόσφατα η συμπατριώτισσά μας Ανδριάνα Ι. Δρακοπούλου, με ένα κείμενο υπό τον τίτλο «Μα να που και εγώ τη θέλω», διαγωνισμός που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα 121 Words και συμμετείχαν 378 συγγραφείς.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Από την Νταϊάνα Άζα

Να σου πω ένα παραμύθι…

Αντλώντας έμπνευση από το βιβλίο του Τζιάνι Ροντάρι, η συμπατριώτισσά μας, ψυχοθεραπεύτρια και δημιουργός του Μουσείου Παραμυθιού στην παλιά Λευκωσία κα Βίκυ Μπαλωμένου, ανακοίνωσε τις δράσεις «Παραμύθια από το τηλέφωνο» και «Να σου πω ένα παραμύθι», με τηλεφωνικές και ζωντανές αφηγήσεις παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς, συγγραφείς, παρουσιαστές και δημοσιογράφους, στα παιδιά που είναι περιορισμένα στο σπίτι.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ποίησης, το λογοτεχνικό Περιοδικό ¨Θράκα¨ φιλοξένησε στις σελίδες του δυο ποιήματα της συμπατριώτισσάς μας εκπαιδευτικού, Μαρίας Χρυσικού!