Η ομάδα ακορντεόν μάγεψε το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου

Οι εκπληκτικές ερμηνείες των παιδιών της ομάδας, η… μαεστρική σκηνοθεσία της Μαίρης Τσιρώνη και τα κείμενα του Παντελή Φλωρόπουλου ενθουσίασαν το κοινό που συμμετείχε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στα τεκταινόμενα του έργου.

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα του ΔηΠεΘε ήταν συγκινημένος. «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο», έλεγε ο ένας στον άλλο. Έτσι μιλούσαν όλοι. Κι άκουγες ένα κόμπο, ένα λυγμό συγκίνησης στο λαιμό τους… Καταχειροκρότησαν δε όλα τα παιδιά για την απίστευτη παρουσία τους επί σκηνής.

Δυο νέα παιδιά, η Ερμιόνη Μπάδα και ο καλυβιώτης Ανδρέας Φούκας, μπροστά από την ορχήστρα μιας ομάδας παιδιών με ακορντεόν κι ένα μπουζούκι, πήραν με τη φωνή τους το κοινό και το φτερούγισαν στα ουράνια.

Ήταν μαγεία…

Τα ονόματα των παιδιών που χάρισαν αυτή την αξέχαστη βραδιά με το ακορντεόν τους είναι: Βασίλης Χαμαλέτσος, Κωστής Κατσακιώρης, Δημήτρης Σκόνδρας, Δημήτρης Λανόπουλος και Ευθυμία Μηλιώνη. Επίσης ο Ταξιάρχης Μηλιώνης (μπουζούκι) και η Μαριλένα Ευστρατίου (κρουστά).

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του 2ου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει το ΔηΠεΘε Αγρινίου από 5 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννακόπουλος

Πηγή: agriniovoice.gr