Ανδρέας Φούκας και Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου τραγούδησαν από το σπίτι…

Η ιδέα του Ανδρέα Φούκα να πραγματοποιεί από το σπίτι του μουσικές βραδιές με φίλους του μουσικούς, οι οποίες προβάλλονται μέσω διαδικτύου για τους συμπολίτες μας, έχει βρει μεγάλη και θετική ανταπόκριση από το κοινό που παρακολουθεί τις απ΄ευθείας μεταδόσεις, που μεταδίδονται live_streaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες βράδυ καλεσμένη ήταν η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου, γνωστή σε όλους για την εξαιρετική της φωνή και ερμηνεία, αλλά και για την άρτια τεχνική της στο πιάνο, με καταγωγή από την Λευκωσία της Κύπρου, με σπουδές στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ στην "Μουσικολογία & Μουσική Παιδαγωγική". Είναι επίσης πτυχιούχος πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών, πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής στο Αγρίνιο και φέτος διδάσκει στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων.

Ο Ανδρέας Φούκας, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, έχει τελειώσει το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, είναι μέλος της Φιλαρμονικής δήμου Αγρινίου, ασχολείται με την βυζαντινή μουσική ως ιεροψάλτης, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και την μουσική  και παράλληλα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής.

Ο Ανδρέας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ξεκινήσαμε ήδη τα ιντερνετικά Live στον καιρό του κορονοϊού… Έχω κάνει αμέτρητες προσπάθειες για την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας χωρίς διακοπές ... Νομίζω πως κάτι έχω καταφέρει!!!

Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήσασταν μαζί μας απόψε!!! Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας!!! Να είστε όλοι καλά να έχουμε υγεία και επιτέλους να ανταμώσουμε κι όλοι μαζί... Κανονικά... Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!!»

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλο το live:

https://www.facebook.com/andreas.foukas/videos/1980351562089957/