Εγκαίνια του νέου Ιατρείου του Θεοφάνη Χρ. Μυζήθρα, στο Βούπερταλ

Ο Θεοφάνης Χρ. Μυζήθρας με ειδικότητα Χειρούργος Ορθοπεδικός, έχει γεννηθεί στα Καλύβια Αγρινίου, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Γερμανία, όπου ζει μαζί με την οικογένειά του.

Με τους συνεργάτες του γιατρούς, Αθανάσιο Κατσιούρα και Ιωάννη Βεζυργιάννη, κάνουν από κοινού ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, στον τομέα της ιατρικής φροντίδας, προσφέροντας διαγνώσεις με επιστημονικό κύρος, αλλά και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο των τριών συμπατριωτών μας, παρέστησαν πάρα πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί τους.

Στο πλευρό  του Θεοφάνη (Φάνη) Μυζήθρα βρίσκονταν η σύζυγός του Βιβή και τα δυο τους παιδιά, η μητέρα του πρεσβυτέρα Βιργινία, ο αδερφός του Παναγιώτης και οι αδερφές του Λαμπρινή και Αλεξάνδρα, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για αυτή την σπουδαία και λαμπρή μέρα!

Να θυμίσουμε ότι, πατέρας του Φάνη ήταν ο αείμνηστος ιερέας του χωριού μας Χρήστος Μυζήθρας, ο οποίος από κει ψηλά που βρίσκεται θα είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος για την πρόοδο του Φάνη και των άλλων παιδιών του…

Από εμάς, πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Θεοφάνη Μυζήθρα!!!

Καλές ιατρικές διαγνώσεις, καλή επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα!!!