Η Χριστίνα Σταρακά στα Καλύβια:«Διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες την επόμενη μέρα για το Αγρίνιο»

Συνοδευόμενη από τους Καλυβιώτες  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Μάκη Χ. Μπελεβώνη και Ηλία Ι. Δρακόπουλο, αλλά και πολλούς υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», η υποψήφια Δήμαρχος παρουσίασε το πρόγραμμά της στους κατοίκους, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα της περιοχής.

Στα σοβαρότερα προβλήματα των κατοίκων των Καλυβίων αναφέρθηκε, η μη σύνδεση πολλών οικιών με τον Βιολογικό Καθαρισμό, όπως συμβαίνει και στον δυο οικισμούς Πλατάνου και Αγίου Γεωργίου, το έλλειμμα κοινοχρήστων χώρων όπως παιδική χαρά, αλλά και η αγροτική οδοποιία.

Ανάλογα ζητήματα καθημερινότητας αντιμετωπίζουν οι πολίτες και στο Δοκίμι, ειδικά με την έλλειψη πεζοδρομίων και την μη επάρκεια ύδρευσης, ενώ ανυπόφορη είναι η δυσοσμία από το ρέμα «Τσίτα», ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες από λύματα που διασχίζουν την κοινότητα. Πρόκειται για θέματα και στις δύο κοινότητες για τα οποία η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου δεσμεύτηκε να δώσει άμεσα λύσεις η νέα δημοτική αρχή.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε η Χριστίνα Σταρακά: «Προτεραιότητα του συνδυασμού μας είναι να έρθουμε σε επαφή με τους κατοίκους του Δήμου μας, να συζητήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε την αγωνία και τον προβληματισμό τους. Η κοινωνία ζητά επιτακτικά μια νέα δημοτική αρχή, δραστήρια και αποφασιστική, με σχέδιο και όραμα για να αλλάξει την πορεία και το μέλλον του τόπο μας. Με την καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες επιζητούμε να ενημερωθούν οι πολίτες για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μας. Θα συνεχίσουμε τις περιοδείες στην πόλη και στα χωριά γιατί μέσα από το διάλογο προκύπτουν ιδέες για έναν καλύτερο Δήμο Αγρινίου. Γιατί το Αγρίνιο μπορεί και θα αλλάξει οριστικά σελίδα στις 26 Μαΐου».