Μεγάλο πένθος για τον 29χρονο Βασίλη, στα Καλύβια

Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3:00.

Ο άτυχος 29χρονος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στο ρεύμα προς Αγρίνιο, όταν, στο ύψος του Δρυμού, έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία εξετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ο πόνος για την μητέρα και τον αδερφό του, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του αδικοχαμένου Βασίλη, είναι δυσβάσταχτος και άδικη και δυσαναπλήρωτη η απώλειά του ...

Ο Βασίλης ζούσε τα τελευταία χρόνια με τη μητέρα του στο Βαρθολομιό Ηλείας, όπου ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες, ενώ επισκέπτονταν συχνά το χωριό μας.

Συγκλονίζει το μήνυμα του μεγαλύτερου αδερφού του που γράφει στο F/B:

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αδερφέ μου… Έφυγε το άλλο μου μισό, θέλω να σε θυμάμαι πάντα με της καλές μας στιγμές… Σε Αγαπάω, ο αδερφός σου, μικρέ μου!!!!!

Παναγία μου τον πήρες μαζί σου!!!

Αναπαύσου εν Ειρήνη

......15-8-18

 

Καλή αντάμωση!!!

Επίσης πολλοί είναι οι φίλοι του που έγραψαν συλλυπητήρια μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό, που είναι ακόμη ενεργός στο facebook:

- "Καλό δρόμο Βασίλη. .... όπως έλεγες πάντα..... έφυγες νωρίς και άδικα.... θα μου λείψει το χαμόγελο σου... που πάντα μου έφτιαχνε τη διάθεση... θα σε θυμάμαι..."

- ¨Αστέρι ήσουν, αστέρι έγινες, πολύ νωρίς μας άφησες Μπιλάκο.. Καλό Παράδεισο, η Παναγία μαζί σου..."

- "Φιλαράκι Καλό ταξίδι.. Καλό παράδεισο να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!!

- "Δυστυχώς εδώ στη Ελλάδα δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στους δρόμους, κάθε γωνία έχει και έναν κίνδυνο, λυπάμαι για το παλικάρι!