Συμμετοχή στην εκστρατεία ¨Let’s Do It Greece¨

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συμμετέχουν, η Τ.Κ. Καλυβίων, ο Σύλλογος Γυναικών «Δήμητρα», το Γυμνάσιο και το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, ενώ οι δράσεις που θα γίνουν αφορούν: Καθαριότητες κοινόχρηστων χώρων, βάψιμο,  δενδροφύτευση, τοποθέτηση παγκακίου.

Εν τω μεταξύ, με συνολικά 130 δράσεις  θα υλοποιηθεί  φέτος το πρόγραμμα της  «Ακτίνας Εθελοντισμού» του  Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο του ¨Let’s Do It Greece¨ που πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Το Αγρίνιο συγκαταλέγεται πανελλαδικά μεταξύ των δήμων  με τον μεγαλύτερο αριθμό Εθελοντών και Σημείων Δράσεων.

H εκστρατεία Let’s Do It Greece είναι η ετήσια συνάντηση των εθελοντών όλης  της  χώρας  σε ένα φιλόδοξο σχέδιο για την προστασία του περιβάλλοντος και των μνημείων. Με κεντρικό σύνθημα: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι,  φορείς και πολίτες συνεργάζονται και πραγματοποιούν δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.  Και φέτος στην πρόσκληση της  «Ακτίνας Εθελοντισμού»  ανταποκρίθηκαν πολίτες σε όλο το εύρος του  Δήμου Αγρινίου ενώ  επιχειρηματίες προσέφεραν υλικά και υπηρεσίες.